CEO Chair

U heeft grote successen behaald

Wat wordt uw volgende stap

Word lid
CEO Coach Overview
CEO Chair Kwalificaties
Ontmoet Vistage Chairs
Word een Chair

Begin een Vistage Chair praktijk.

Begeleid zakelijke leiders zodat zij betere beslissingen nemen. Heb een significante impact op hun levens, zowel zakelijk als persoonlijk. Deel uw jarenlange ervaring en kennis en wees het lichtpunt voor CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers. Gezamenlijk pakt u problemen en complexe uitdagingen aan. Wat u al bereikt heeft, is zo de inspiratie voor anderen om ook groot te worden.

Het is een zingevende rol en ook financieel aantrekkelijk werk. Op uw eigen voorwaarden.

Bob Duncan
Vistage Chair sinds 1998

Wanneer u Vistage Chair bent, bouwt u allereerst samen met de Vistage Benelux organisatie een besloten adviesgroep van 12-16 hoogwaardige CEO’s en beslissers op, uit niet-concurrerende industrieën. U bent vanaf dat moment de voorzitter [Chair] van deze groep, die de leden iedere maand bijeenbrengt voor een open, vertrouwelijke meeting. Tijdens deze sessie wordt gesproken over onderwerpen die voor de leden het meest dringend en belangrijk zijn. Gedurende het proces:

  • Stimuleert u het kritisch denken van de leden, zodat er discussies gevoerd worden die impact hebben en het verschil maken;
  • Faciliteert u samenwerking zodat de leden concrete actieplannen maken
  • Beïnvloedt u de leden zodat zij groeien, zowel zakelijk als persoonlijk
  • Beantwoordt u vragen én bevraagt u de antwoorden om tot de beste beslissingen te komen

Iedere maand heeft u individuele coachingsessies met ieder groepslid om hem/haar te ondersteunen en richting te geven. Hiermee bouwt u een unieke verbinding op, die een sterke basis vormt voor vertrouwen en groei.

Een andere belangrijke rol van Chairs is het verbinden van de leden met de juiste middelen, mensen, tools en experts. Dit helpt hen om goed geïnformeerd hun belangrijke leiderschapsbeslissingen te nemen.

De impact van een Chair | Vanuit het perspectief van de leden: “Mijn Chair en adviesgroep hebben mij op ontelbare manieren geholpen. Zij roepen mij ter verantwoording en zijn mijn externe adviesraad die mij uitdagen op een andere manier naar mijn ideeën en gedachten te kijken. Door hun hulp is mijn bedrijf 20 keer sneller gegroeid.”

Armond A. Dinverno
President, Balasa Dinverno Foltz LLC
Lid sinds 1999

Waarom zou ik deelnemen aan Vistage?

  • Bewezen: Vistage is al meer dan 60 jaar een succesvolle CEO coachingsorganisatie.
  • Schaalgrootte: Wereldwijd is er een community van meer dan 23.000 leden en 800 Chairs.
  • Motivatie: Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste leertechnieken die gericht zijn op uw lange termijn succes.
  • Resultaten: Keer op keer bewijzen leden en Chairs dat u de kans heeft om exponentiele resultaten te halen voor uw leden, én uzelf.
  • Prestige: Al gedurende 6 opeenvolgende jaren is Vistage erkend als één van de Top 125 opleidingsorganisaties door Training Magazine.

Kom in actie

Bent u klaar om Vistage Chair te worden?