People manager, empathisch en motivator

Hans Peter Duijndam

Vistage Chair

Hans Peter is meer dan 30 jaar actief in het bedrijfsleven op directie- en senior management niveau binnen Corporate- en MBK ondernemingen en als zelfstandig ondernemer. Hij heeft uitgebreide nationale en internationale ervaring en aantoonbaar succes met het ontwikkelen van business bij aansprekende Retail organisaties (keten organisaties en franchise) en bij Wholesale merken (food – en non food), waaronder Mode (Van Gils en Inkoopcombinatie Euretco),  Grootwinkelbedrijf (Vroom en Dreesmann), Food (Oil & Vinegar) en Verkeer- en toerisme (ANWB). Ook is hij diverse eigen ondernemingen gestart, zoals in de sector Golfsport (DOLF, Mijn Golfset), Marketing (Magic Albums) en Consultancy (MORE Retail Solutions, LETS TALK RETAIL WHOLESALE).

Na een relatief korte periode als beroepsmilitair is Hans Peter opnieuw gaan studeren en werd uitgenodigd door Van Gils om zijn gedane aanbevelingen te implementeren. Na 7 jaar werd de stap gemaakt naar Vroom en Dreesman als Centraal inkoper waar hij zich verder kon ontwikkelen tot manager en hiertoe een Internationale High Potential course heeft mogen volgen. Vanuit eigen interesse zijn verder diverse opleidingen gevolgd zoals Financieel management voor niet financiële manager en een introductie Fusie en overnames.

Het levensmotto van Hans Peter is “Delen is vermenigvuldigen”. Hij gelooft in de kracht van delen en die van het collectief. Om van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen en hierdoor samen betere resultaten te behalen vanuit een veilige en prettige omgeving, Zijn plezier en uitdaging ligt hierin het beste bij iedereen naar boven te halen om zo met elkaar een fantastische en uitdagende leer- en groei ervaring te hebben en hierdoor resultaten te verbeteren.

Competenties van Hans Peter zijn: People manager, empathisch en motivator. Enthousiast, flexibel, open minded en relativerend met een goed gevoel voor humor en een hands-on mentaliteit. Hij is strategisch, conceptueel, innovatief, analytisch met altijd het einddoel voor ogen.

Hans Peter is 57 jaar en woont samen met zijn partner Marion in Driebergen. Ze hebben samen twee dochters Joyce en Laura. De passies van Hans Peter zijn hardlopen, outdoor activiteiten en reizen, motorrijden en muziek.

Als professional en mens is hij overtuigd van het unieke Vistage model om met een groep gelijkgestemde sparringpartners de avontuurlijke- en uitdagende reis te maken op weg om betere leiders te worden, betere beslissingen te nemen en betere bedrijfsresultaten te behalen.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden