Impactvol leiderschap

 

Doordachte beslissingen

 

Groei in resultaat

Impactvol leiderschap

 

Doordachte beslissingen

 

Groei in resultaat

Impactvol leiderschap

 

Doordachte beslissingen

 

Groei in resultaat

Hét succesvolle executive coaching platform

Vistage is ‘s werelds grootste executive coaching platform voor CEO’s. Vistage staat voor de ontwikkeling van impactvolle leiders. We helpen je om jouw bedrijf, je omgeving en jezelf te verbeteren, door je te helpen díe besluiten te nemen, die het verschil maken voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. Dit doen we door het bieden van een vaste besloten peer-to-peergroup, executive coaching en inhoudelijke lezingen.
Met Vistage bereik je meer. Kies voor

 • Impactvol leiderschap, zakelijk en privé
 • Diepgaande inzichten
 • Nieuwe strategieën
 • Een veilige omgeving waar je ‘even’ niet de alleskunner hoeft te zijn
 • Meer tijd
 •  Doordachte beslissingen
 •  Beter resultaat
Neem betere beslissingen, haal betere resultaten en word een betere leider. Sluit je aan bij Vistage.
Wij helpen zakelijke eindbeslissers met een hoge integriteit samen te werken om zichzelf, hun bedrijven en hun omgevingen te verbeteren.

Dit doen we door hen te helpen díe besluiten te nemen, die het verschil maken voor hun persoonlijke en zakelijke groei.

.

Vandaag inspelen op morgen

Leiderschap is een hobbelige weg. Hoe succesvol je ook bent, één ding is zeker: je komt er sneller met hulp. Vistage effent de hobbelige weg voor je.

Waarom eindbeslissers kiezen voor Vistage:

 • Leiderschapservaring delen met collega’s die voor dezelfde uitdaging staan of die de horde al genomen hebben
 • Professionele en persoonlijke groei
 • Duidelijkheid, ondersteuning en een klankbord bij het nemen van belangrijke beslissingen.
 • Het delen van hun expertise en elkaar uitdagen om kritisch na te denken om tot betere beslissingen te komen.

Vistage is de omgeving waar je, door voortdurende samenwerking, uitmuntende leiderschapskwaliteiten opbouwt en je bedrijf naar een hoger niveau tilt en duurzame groei bevordert.

“Als ontwikkelen van leiderschap belangrijk voor je is zul je Vistage fantastisch vinden.”

Tim van der Horst, Directeur Europe OnLogic

“Als je geen tijd hebt voor Vistage is het de hoogste tijd om Vistage lid te worden.”

Tjeerd de Boer, DGA User Intelligence

“Mensen stonden echt klaar om mij te helpen en dat heeft een groot verschil gemaakt.”

Toine Overgaag, Directeur Westerlay Orchids
.

Wat houdt het Vistage lidmaatschap in?

Vistage is executive coaching in de breedste zin van het woord. In een besloten adviesgroep ondersteunen gelijkgestemden elkaar in het verbeteren van de resultaten van hun bedrijf. Frisse perspectieven, diepgaande inzichten, een veilige omgeving en kritische noten vormen de ingrediënten van je ontdekkingstocht naar nieuwe strategieën, of nieuwe oplossingen. Je daagt uit en wordt uitgedaagd.

Maandelijkse bijeenkomst
Groei komt vanuit verschillende perspectieven. Bij Vistage heb je toegang tot een breed scala aan ervaring, inzichten en wijsheid van gerespecteerde collega eindbeslissers. Peer-to- peer coaching in optima forma, geleid door een ervaren zakelijk leider (ook wel chair genoemd). Een vertrouwde omgeving waar je je schouders even mag laten zakken en zonder verborgen agenda’s aan je bedrijf en jezelf werkt.
Executive coaching
Eén keer per maand staat de executive coach (tevens de chair) volledig tot je beschikking tijdens persoonlijke executive coaching. Investeer in de impact die jij hebt al leider.
Topsprekers
Om de maand wordt tijdens de maandelijkse bijeenkomst een inhoudelijke bijeenkomst georganiseerd over een uniek thema. Het thema sluit helemaal aan bij de dynamiek en uitdagingen van jouw Vistage-groep en prikkelt je tot anders denken.
Het resultaat

Onze bewezen succesformule heeft topmanagers en bedrijfseigenaren geholpen hun bedrijf meer dan twee keer zo snel te laten groeien als de concurrentie. In crisistijden wordt dit verschil nóg groter. Vistage-leden overtreffen de concurrentie. Werk slimmer, niet harder.

Wereldwijd netwerk

Vistage is in 1957 opgericht in de VS met als doel de ontwikkeling van excellent leiderschap. Vistage is gevestigd in meer dan 20 landen en heeft 25.000 leden wereldwijd.

Researchafdeling

Je hebt toegang tot een exclusieve onderzoekrapporten. Trends en ontwikkelingen. Economische vooruitzichten. Rapporten, artikelen en webinars om de best geïnformeerde beslissingen te nemen en jezelf continu te blijven ontwikkelen. Blijf je concurrent voor.

.

Speel vandaag in op morgen!

 

Misschien volgend jaar…
De enige die je in de weg staat ben je zelf. Juist nu is het belangrijk om de juiste beslissing te nemen.
Vind je een manier of een excuus?

Mijn bedrijf is anders, werkt dat wel?
Natuurlijk is elk bedrijf anders, gelukkig maar! Juist doordat het anders is, krijg je perspectieven waar je zelf nooit op gekomen zou zijn. Daarnaast heeft elk bedrijf te maken met leiderschap, mensen, resultaten, processen en ga zo maar door. Dit betekent ook dat anderen al geleerd hebben van zelfde problematieken. Van die kennis en inzichten pluk jij de vruchten.

Verdien ik de investering wel terug?
Als je doorgaat zoals je deed, krijg je wat je kreeg. Dat zegt genoeg toch? Zonder gekheid. Voor elk Vistage lid ligt de winst op een ander vlak. Een beter resultaat, een hogere omzet is in cijfers uit te drukken. Bij Vistage leden ligt dat op 2,2x meer omzet dan voorgaande jaren. Jouw lidmaatschap betekent ook beter leiderschap zodat jouw MT beter draait. Of meer tijd thuis met je gezin. Daarnaast: wat kostte die beslissing die niet goed uitpakte? Of hoe lang is het geleden dat je even niet sterk hoefde te zijn. Een de plek waar je al je kennis en ervaring kunt delen. Bovendien heeft waarschijnlijk elke medewerkers in jouw organisatie een eigen opleidingsbudget. Gun jezelf dat ook. Werk slimmer, niet harder.

Kan iedereen lid worden?
Vistage is uitsluitend voor CEO’s, managing directors, DGA’s etc. Voorwaarde is dus dat je een bedrijf aanstuurt. Samen gaan we op weg of Vistage iets voor jou is, en of jij voldoende in huis hebt wat nodig is als Vistage lid. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we diep in op jouw zakelijke en persoonlijke situatie. Bespreken we jouw uitdagingen en op welke manier Vistage bij jou past en omgekeerd dus.

Wilt u groeien door de kracht van Vistage?

Als u bereid bent zich kwetsbaar op te stellen en uw belangrijkste vraagstukken met andere CEO’s te delen, is de kans groot dat Vistage bij u past. Met uw Vistage-lidmaatschap wordt u lid van een indrukwekkend internationaal netwerk van CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers die hun zienswijze en ervaring met elkaar delen. De maandelijkse investering is vergelijkbaar met het tarief van een kwalitatieve executive coach. Bij Vistage krijgt u er echter veel meer voor terug.

Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u een voormalig Vistage lid
Hoeveel Jaren heeft u ervaring in een functie op executive niveau?
Wat is de meest seniore functie die u op hogerniveau heeft bekleed?
LinkedIN Profile URL:

Vul je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op voor een verdere kennismaking.