De Vistage ervaring

 

Ontworpen om groei te versnellen

Word lid

De meeste leiders zijn zich ervan bewust dat ze hun succes te danken hebben aan een handjevol belangrijke beslissingen.

De Vistage formule is ontwikkeld om u te helpen het maken van de beste beslissingen.

Wat Vistage zo uniek maakt? Dat is de combinatie van mensen, processen en middelen. Als lid heeft u toegang tot het meest uitgebreide palet aan diensten, onderzoek en experts om uw problemen aan te pakken. Vistage biedt u een community van resultaatgerichte leiders die elkaar helpen en steunen. Daarnaast geven we onze leden toegang tot informatie en praktische inzichten die exclusief voor Vistage-leden beschikbaar zijn.

Vistage werkt

En wij hebben het bewijs dat het werkt: Volgens een rapport van Dun & Bradstreet uit 2017, groeien bedrijven van Vistage leden 2.2 keer sneller dan vergelijkbare MKB bedrijven in Amerika.

“Je kunt een probleem niet oplossen op het niveau waarop het is ontstaan”

(Albert Einstein)

Hoe we dat voor elkaar krijgen?

Exclusieve, vertrouwelijke adviesgroepen
Onze leden komen maandelijks met 12-16 andere ervaren CEO’s, zakelijk leiders en andere beslissers samen in hun besloten adviesgroep, die als enige doel hebben u verder te helpen met uw situatie. De leden komen uit verschillende branches, er is nooit directe concurrentie aanwezig, waardoor u vrijuit kunt praten. Een groot aantal van de leden in uw groep heeft ervaring met de issues die u inbrengt, maar lossen deze allemaal verschillend op. Hierdoor krijgt ieders perspectief meerwaarde.

Een ervaren CEO en tevens executive coach begeleidt de adviesgroepen en zorgt ervoor dat deelnemers verantwoordelijkheid nemen voor de actie-afspraken die ze maken. Want tenslotte leven de meeste mensen de afspraken die ze met anderen maken, sneller en beter na dan de afspraken die ze alleen met zichzelf maken.

Executive coaching van een volleerd zakelijk leider
Naast de Vistage adviesgroep heeft u maandelijks een individuele coachingsessie met uw Chair/executive coach. In deze sessie heeft u de gelegenheid uw belangrijkste uitdagingen & kansen te bespreken. Uw executive coach zet zijn ervaring in om u verder te helpen en hij wijst u op de juiste hulpbronnen en experts die u kunnen helpen met het maken van kritische beslissingen.

Ontmoet onze Chairs

Inspiratie door sprekers van wereldformaat
Om u een extra boost en inspiratie te geven, spreekt er om de maand een externe spreker tijdens uw groepsmeeting. Zij zijn zelf ook zakelijk leider, of zijn dit geweest en hebben ieder hun expertise, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijk leiderschap, marketing, HR of finance. De sprekers dagen u uit om anders naar uw bedrijf en uzelf te kijken en laten u innovatieve methodes zien om uw business te optimaliseren.

Eigen onderzoek van Vistage, ondersteund door deskundige analyse
Vistage Research creëert onderzoeken en selecteert relevante onderzoeksresultaten. Deze hoogwaardige informatie helpt onze leden met het maken van doordachte analyses waarmee zij hun organisatie kunnen optimaliseren en voorbereiden op de toekomst. Voor onze onderzoeken werken we samen met de slimste koppen, onder andere met Stanford University.

Bekijk research en inzichten

Maak gebruik van betrouwbare community
Waarom zou u zelf het wiel uitvinden als uw netwerk de beste tips heeft? Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een bepaalde leverancier of medewerker? Via ons netwerk Vistage Networks kunt u makkelijk zoeken naar partijen die andere leden aanbevelen, op branche, functie en locatie.

Lees meer over Vistage Networks

Vistage Networks biedt u de mogelijkheid om de kracht van de internationale Vistage-community te benutten door online, face-to-face of bij Vistage-evenementen met andere gelijkgestemde zakelijke leiders contact te leggen, op basis van gemeenschappelijke branches & interesses.

Leden van Vistage hebben exclusief toegang tot meer dan 23,000 Vistage-CEO’s en experts op verschillende vakgebieden. Dit helpt onze leden om:

  • waardevolle connecties te leggen
  • de beste aanpak van problemen te delen
  • toegang tot deskundige vak-experts te hebben
  • deel te nemen aan ontmoetingen over specifieke onderwerpen, evenementen en webinars
  • toegang te krijgen tot wereldwijd beschikbare bronnen via het Vistage netwerk
  • renderende oplossingen te vinden voor hun branche-specifieke issues

23,000 leden. 20 landen. 1 doel.
Vistage biedt tal van mogelijkheden om te netwerken. U kunt netwerken tijdens uw adviesgroep en andere Vistage-evenementen, maar u kunt ook een eigen netwerk aanmaken of de beveiligde online database gebruiken om leden, executive coaches, Chairs of sprekers te vinden op naam, branche, locatie, of expertise.

Wat onze leden zeggen

De Vistage aanpak maakt al meer dan 60 jaar een enorme impact op bedrijven.

“Zowel door de werkelijk voortreffelijke sprekers als door het dynamische advies van mijn collega-CEO’s en door de één-op-één sessies met mijn Chair, hebben we fundamenteel de wijze waarop wij ons bedrijf runnen gewijzigd, de wijze waarop wij onze teams managen en hoe we leren binnen de hele organisatie. De gezondheid en de groei van ons bedrijf zijn direct gerelateerd aan mijn lidmaatschap van Vistage”

Mike Lauber, Chairman & CEO, Tusco Display

“Negen jaar geleden werd ik lid van Vistage als een nieuwe CEO in een groeiend bedrijf. Vistage is een hele goede bron geweest voor het bepalen van mijn richting. Of ik nu aan het afwegen was om in een nieuwe onderneming te stappen of als het gaat over leren hoe HR, boekhouding of finance werkt. Iedere onderneming is in mijn groep is succesvoller dan vijf jaar geleden en Vistage is een belangrijke oorzaak hiervan”.

Mike Peart, CEO, i4D

“Vistage zorgt ervoor dat ik een CEO ben, die beslissingen neemt en een sterkere leider is. Ik vertrouw op deze ‘denktank’ om in een vertrouwelijke omgeving te discussiëren over zaken die we bereikt hebben maar ook over beslissingen waarover ik twijfel. Het uiten van mijn zorgen naar mensen die ik vertrouw, 12 CEO’s met allemaal verschillende achtergronden en perspectieven, maakt dat ik met meer vertrouwen mijn beslissingen neem, hetgeen leidt tot betere resultaten.”

Jennie McNeill Campbell, President & CEO, Stewart SteelwoodInvestments, LLC

Wilt u groeien door de kracht van Vistage?

Als u bereid bent zich kwetsbaar op te stellen en uw belangrijkste vraagstukken met andere CEO’s te delen, is de kans groot dat Vistage bij u past. Met uw Vistage-lidmaatschap wordt u lid van een indrukwekkend internationaal netwerk van CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers die hun zienswijze en ervaring met elkaar delen. De maandelijkse investering is vergelijkbaar met het tarief van een kwalitatieve executive coach. Bij Vistage krijgt u er echter veel meer voor terug.

Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u een voormalig Vistage lid
Hoeveel Jaren heeft u ervaring in een functie op executive niveau?
Wat is de meest seniore functie die u op hogerniveau heeft bekleed?
LinkedIN Profile URL:

Vul je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op voor een verdere kennismaking.