De waarde van het lidmaatschap

Betere resultaten door betere beslissingen

Vistage begrijpt uw vragen en behoeften

Vistage helpt zakelijke leiders al meer dan 60 jaar met hun grootste uitdagingen en kansen. We weten wat u bezighoudt en we hebben daardoor een succesvolle formule ontwikkeld om u te helpen. Deze bestaat uit de gecombineerde kracht van:

  • een maandelijkse adviesgroep
  • een maandelijkse 1 op 1 executive coachingssessie
  • toegang tot het internationale Vistage netwerk
  • toegang tot de internationale Vistage community
  • informatie uit onze Research afdeling
  • 1 x per 2 maanden een topspreker in uw Vistage-adviesgroep

Veilige setting

Bovenal bieden we een veilige setting veilige setting waardoor u vol vertrouwen uw issues kunt inbrengen in de maandelijkse adviesgroep. Een belangrijk onderdeel van het basisvertrouwen zijn de afspraken die onderling gemaakt worden bij de lancering van de groep. De voorzitter c.q. Chair zorgt ervoor dat deze afspraken strikt worden nageleefd.

Hoog kwaliteitsniveau

De lat van onze leden ligt hoog. De ruim 23,000 leden uit 20 landen willen stuk voor stuk het beste uit zichzelf en hun organisatie halen. Daarnaast willen ze niet alleen zichzelf, maar ook de andere Vistage-leden helpen verbeteren. Zo optimaliseren ze elkaar continu en maken elkaar daardoor sterker! Onze gezamenlijke kracht zorgt ervoor dat Vistage-leden betere inzichten hebben, betere leiders worden, betere beslissingen nemen en betere resultaten behalen.

Krijg betere inzichten

De antwoorden op uw leiderschapsvraagstukken vindt u niet op internet. Wij bieden u wel inzichten op uw complexe vraagstukken, middels opvallende, betrouwbare en toepasselijke onderzoeksresultaten en andere middelen. Daarbij helpen de leden van uw Vistage-adviesgroep u verder. Zij geven u nieuwe perspectieven en andere invalshoeken, die u verder aanvult met de terugkoppeling uit uw één-op-één executive coaching. De dynamiek van deze formule levert tal van eye-openers op die u als individu niet krijgt. Vaak zeggen leden tegen elkaar: Je moet het wel zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Betere leiders

Het leiderschap van de beste executives is continu in beweging. De marktomstandigheden veranderen sneller dan ooit en organisaties moeten hier non-stop op anticiperen. De ontwikkeling van uw leiderschap is daarbij essentieel. Want als uw bedrijf verandert door groei of nieuwe uitdagingen, worden er vaak ook nieuwe vaardigheden en competenties van u verwacht. Vistage helpt u deze te identificeren en waar nodig helpen we verder bij de ontwikkeling hiervan.

Betere beslissingen

De beslissingen die u maakt, zijn van levensbelang voor uw organisatie en uw medewerkers. Tenslotte hebben ze, direct of indirect, impact op de winst, uw medewerkers en uw klanten. Vistage ziet het als haar belangrijkste taak om u te helpen de beste beslissingen te maken.

Betere resultaten

Er is meer concurrentie dan ooit, en deze kan uit onverwachte hoek komen. Het effect hiervan op uw groei en organisatie kan groot zijn. Toch zijn Vistage-leden hun concurrentie een stap voor. Dat blijkt uit een onderzoek van Dun & Bradstreet in 2017. De resultaten laten zien dat bedrijven van Vistage-leden 2.2 keer sneller groeien dan gemiddelde MKB-bedrijven.

Dat komt onder andere doordat onze formule ervoor zorgt dat onze leden in actie komen, daar waar ze voordien twijfelden of verlamming voelden. Doordat onze deelnemers inzicht krijgen in hun eigen patronen en deze doorbreken, optimaliseren ze hun prestaties en resultaten.

Wat onze leden zeggen

Toine Overgaag, eigenaar van Westerley Orchids | Vistage lid

“In tijden van crisis stonden mensen écht klaar om mij te helpen en dat heeft een groot verschil gemaakt ”

Lorraine Tomlinson, Managing Director, John Laing Training | Vistage lid

“Ik kwam vol energie en inspiratie uit mijn eerste Vistage bijeenkomst.”

Ian Stentiford, Managing Director, Evoqua Water Technologies | Vistage lid

“Vistage bleek het juiste evenwicht te bieden tussen praktijkgericht leren en personal coaching”.

Wilt u groeien door de kracht van Vistage?

Als u bereid bent zich kwetsbaar op te stellen en uw belangrijkste vraagstukken met andere CEO’s te delen, is de kans groot dat Vistage bij u past. Met uw Vistage-lidmaatschap wordt u lid van een indrukwekkend internationaal netwerk van CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers die hun zienswijze en ervaring met elkaar delen. De maandelijkse investering is vergelijkbaar met het tarief van een kwalitatieve executive coach. Bij Vistage krijgt u er echter veel meer voor terug.

Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u een voormalig Vistage lid
Hoeveel Jaren heeft u ervaring in een functie op executive niveau?
Wat is de meest seniore functie die u op hogerniveau heeft bekleed?
LinkedIN Profile URL:

Vul je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op voor een verdere kennismaking.