Ontmoet onze Vistage Chairs

Breng zakelijke leiders naar het volgende niveau.

Word lid
CEO Coach Overview
CEO Chair Kwalificaties
Ontmoet Vistage Chairs
Word een Chair

Over onze Vistage Chairs

Vistage Chairs zijn ervaren leiders uit verschillende branches, die vol toewijding bijdragen aan het verbeteren van de effectiviteit en de levens van CEO’s en andere beslissers. Het zijn zorgvuldig geselecteerde volleerde zakelijke leiders en mentoren. Rond het hoogtepunt van hun carrière, voelden ze de behoefte een positieve bijdrage te leveren als mentor. Begeleiding door een Vistage Chair creëert een golf-effect dat invloed heeft op de gehele organisatie en de privé-omgeving van onze leden.

Zo kun je Vistage Chair worden

Wat brengt het u een Vistage Chair te hebben?

Het enige belang van een Vistage Chair is uw belang. U profiteert van een zakelijke leider en mentor die zich bewezen heeft, ervaren en onbevooroordeeld is. Vistage Chairs zijn het commitment aangegaan om zichzelf en hun leden continu te ontwikkelen, zodat zij u proactief kunnen ondersteunen met de meest actuele instrumenten, kennis en bronnen die uw business helpen groeien. Deze begeleiding heeft grote impact op uw leven, zowel zakelijk als persoonlijk.

Meer dan 800 Vistage Chairs helpen dagelijks wereldwijd de leiders van vandaag naar hun volgende niveau.

Ontmoet onze Vistage Chairs en lees waarom zij Chair zijn geworden.

 

René Wientjens, Chief Executive Officer

Het verbinden van mensen door het creëren van een basis van vertrouwen. Vanuit liefde en vriendschap deze bedding bieden, zodat ikzelf en anderen hun kennis en ervaringen met elkaar delen in een veilige omgeving, waardoor zij betere beslissingen nemen en hun doelen bereiken, zakelijk én persoonlijk. De pragmaticus in mij zorgt hierbij dat het op concreet is en mijn resultaatgerichtheid maakt dat er ook echt stappen gezet worden naar het beoogde doel. Daarbij laat ik de vrijheid aan de ander om de keuze te maken die voor hem of haar het beste past. Als ik straks mijn urn induik en daar staat op: “hij maakte verbindingen tússen mensen die daardoor betere beslissingen namen en in actie kwamen”, heb ik mijn levensmissie behaald.

“In beweging komen in de juiste richting” is een onderwerp wat ik tegenkwam als DGA van mijn trainingsbureau’s en ook in mijn rol als trainer en executive coach veel bij mijn klanten speelde. In beide situaties heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is dat je regelmatig afstand neemt van je dagelijkse werkzaamheden en vanuit dat vergezicht je bedrijf bekijkt, beslissingen neemt/bijstelt en dan weer verder gaat op de her-ijkte weg . Daarin heb ik veel baat gehad bij mijn lidmaatschap van een adviesgroep met collega-eindbeslissers, die mij nieuwe ideeën gaven of mijn keuzes flink uitdaagden. Het maakte mijn keuzes, waar ik soms onzeker over was, beter, met een beter resultaat tot gevolg.

Als enig kind groeide ik op in een gezin waar ondernemerschap de orde van de dag was. Ik zag mijn vader, algemeen directeur, bij tijd en wijle worstelen met de eenzame rol van leider als er weer een belangrijke beslissing genomen moest worden. Hij maakte dan een wandeling in zijn eentje langs het strand, omdat het hem ontbrak aan betrouwbare en competente sparringpartners. Het is een van mijn drijfveren geworden om anderen dit te kunnen bieden.

Ik heb naast een doctorsgraad in Biochemie en Moleculaire Biologie een aantal post-doctorale certificaten in (executive) coaching, training, familie- en bedrijfsopstellingen gehaald. Ik heb twee zonen en een vriendin, woon in Bavel (onder de rook van Breda). Mijn hobby’s zijn golfen, koken en mountainbiken.

Daphne van der Puijl, Vistage Chair

Daphne heeft een ongekend vermogen om het beste in mensen naar boven te halen.

Met minder neemt zij geen genoegen en zij drijft zichzelf continue tot een betere versie van zichzelf. Haar kwetsbaarheid is tevens haar grootste kracht en zij neemt leiderschap over haar zakelijke en persoonlijke leven. Ze neemt geen genoegen met een middelmatig leven, maar streeft altijd naar ontwikkelingen. Deze drive maakt haar tot een persoon waar je bij wil aanhaken.

Zij geeft je die handvatten die jij nodig hebt en doet er alles aan om jou die ongekende persoonlijke en zakelijke groei te brengen. Daphne heeft in haar carrière bij zowel zakelijke dienstverleners als projectorganisaties, productontwikkelaars en in de maak-industrie gewerkt. Haar laatste functie was die van General Manager in de Offshore Industrie en ze is gestart in 2017 met het behalen van haar MBA bij Nyenrode.

Daphne heeft vele successen behaald en daardoor diverse bedrijven heeft laten groeien of voor een financiële uitdaging in goede banen te leiden. Thema’s zijn onder andere cultuurveranderingen, het herstellen van vertrouwen en het redden van bedrijven. Zij fungeert als sparringpartner, coach en als organisatieadviseur. Zij krijgt het voor elkaar om bedrijven weer op het spoor van succes te krijgen. De basis is vertrouwen en dit weet zij als geen ander te herstellen. Zij krijgt iedereen weer op één lijn”.

Daphne gelooft heilig in leadership by example en het belang van coaching van directie en medewerkers. Door haar open opstelling en communicatie is werken met haar snel vertrouwd en door haar snelle inzichten, opmerkzaamheid en doortastende vragen komt zij snel tot de kern van de zaak.

Daphne is getrouwd met Chiel en woont in het pittoreske Willemstad, waar zij vaak hardlopend of wandelend te vinden is. Daarnaast is zij geïnteresseerd in cultuur, historie, psychologie en zij heeft de halve wereld afgereisd. Dit heeft haar gevormd en heeft haar blikveld enorm verruimd.

Fedor Heijl, Vistage Chair

Fedor wordt vaak omschreven als positief, aanmoedigend en prestatiegericht. Als strateeg met toekomstvisie ligt zijn passie bij het ondersteunen en begeleiden van DGA’s, CEO’s en andere eindbeslissers. De dynamieken die deze, vaak eenzame, topfuncties met zich meebrengen zorgen voor de continue druk om op topniveau te presteren. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook in de balans met de privésfeer.

Door zijn analytische vaardigheden komt Fedor snel tot de kern, waarbij zijn kracht ligt mensen inzicht te geven in de vraagstukken en samen met hen te sparren over de mogelijkheden in de uitwerking ervan. Daarnaast daagt het hem uit de keuzemogelijkheden te toetsen vanuit meerdere invalshoeken van een organisatie of proces: Welke impact heeft het op de organisatie? Hoe kunnen mensen elkaar ondersteunen en begrijpen in de te maken keuzes? Hoe krijgen mensen vertrouwen in hun eigen en elkaars kunnen? Het is hem op het lijf geschreven om dit soort vragen te behandelen.
Als mensen mens kijkt Fedor naar de competenties van mensen en geeft hij ze het vertrouwen om weloverwogen beslissingen te nemen. Zijn natuurlijk inlevingsvermogen in mensen en omstandigheden is daarin zijn kracht. Door zijn achtergrond in het familiebedrijf met meerdere vestigingen heeft Fedor zich op velerlei vlakken in het ondernemerschap en in meerdere levensfasen van een onderneming succesvol ontwikkeld. Het belang voor de lange termijn met het behalen van korte termijn doelen staat bij hem nog altijd voorop. “Ik krijg energie van de dynamiek en diversiteit waarmee de top van een organisatie te maken heeft.”

Met zijn behaalde Master’s Degree op Universiteit Nyenrode en ruime ervaring als DGA richt Fedor zich met zijn theoretische kennis en rijke praktijkervaring op ondernemers die willen groeien als leider. Binnen Vistage is Fedor, als Chair van zijn besloten adviesgroep in de Brainport regio, de aangewezen persoon om DGA’s, CEO’s en andere eindbeslissers continue te laten groeien in hun eigen ontwikkeling. Door gebruik te maken van de groepsdynamiek en de voortreffelijke mogelijkheden van Vistage is succes gegarandeerd.
Vrije tijd brengt Fedor graag door met zijn familie en vrienden, maar ook als vrijwilliger binnen diverse clubs en verenigingen. Op sportief vlak is Fedor regelmatig te vinden op de tennisbaan en op de diverse golfbanen. Uiteraard hoort hier altijd de bourgondische Brabantse gezelligheid bij. In de winter verruilt hij zijn golfclubs voor de ski. Een goede privé en werkverhouding is waar het hem om gaat.

Chris Vannitsem, Vistage Chair

Chris Vannitsem spreekt Italiaans, Frans, Duits, Engels en Nederlands. Maar de taal van het hart is haar het liefst.

Met ruim 25 jaar ervaring in de top van de internationale marketingcommunicatie, leerde ze wat presteren onder hoge druk van mensen vraagt. Wat het betekent om iedere dag een verhaal te moeten hebben. En hoe dat verhaal met de mensen achter merken als Heineken, KPN, Adidas en Unilever aan de haal kan gaan.

“Ik ben altijd geboeid geweest door de manier waarop mensen zich door verhalen laten leiden. Zeker in de reclame: hoe sterker het verhaal, hoe groter het effect. Merken zetten ons met verhalen aan tot bepaald gedrag. Wij zijn daarin niet anders: de verhalen die we onszelf vertellen, maken dat we doen wat we doen. Ik ben gedreven door de vraag of die verhalen ons nog helpen te bereiken wat we willen. Want dat is lang niet altijd het geval.”

Als gediplomeerd executive business-coach, richt Chris zich primair op de mens achter de titel. Zo krijgt elk gesprek de verdieping die voor verandering noodzakelijk is.

Uit eigen ervaring leerde Chris dat mensen alles kunnen bereiken wat ze maar willen, zolang ze zich maar kunnen en willen verbinden. Zolang ze accepteren dat vallen en opstaan een voorwaarde is voor groei. En zolang ze ervaren dat niemand er in die groei alleen voor hoeft te staan en ervoor open staan dat anderen hen helpen.

In haar coaching van eindbeslissers brengt ze die visie in praktijk. Binnen een groep gelijkgestemden komt er een enorme kracht vrij, die onmiddellijk kan worden benut.

Chris werd geboren in België, werkte in Praag en Parijs en woont met haar twee dochters in Amsterdam.

Wilt u groeien door de kracht van Vistage?

Als u bereid bent zich kwetsbaar op te stellen en uw belangrijkste vraagstukken met andere CEO’s te delen, is de kans groot dat Vistage bij u past. Met uw Vistage-lidmaatschap wordt u lid van een indrukwekkend internationaal netwerk van CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers die hun zienswijze en ervaring met elkaar delen. De maandelijkse investering is vergelijkbaar met het tarief van een kwalitatieve executive coach. Bij Vistage krijgt u er echter veel meer voor terug.

Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u een voormalig Vistage lid
Hoeveel Jaren heeft u ervaring in een functie op executive niveau?
Wat is de meest seniore functie die u op hogerniveau heeft bekleed?
LinkedIN Profile URL:

Vul je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op voor een verdere kennismaking.