CEO / Executive
Coaching Services

Volledig toegewijd aan uw succes

Word lid

CEO / Executive
Coaching Services

Volledig toegewijd aan uw succes

CEO / Executive
Coaching Services

Volledig toegewijd aan uw succes

CEO Coach Overview
CEO Chair Kwalificaties
Ontmoet Vistage Chairs
Word een Chair

Het succes van Vistage-leden is onze topprioriteit

Vistage brengt succesvolle CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers bijéén in vertrouwelijke adviesgroepen. Iedere adviesgroep wordt begeleid door een ervaren executive coach, de zogenaamde Vistage Chair. De rol van deze persoon is ervoor te zorgen dat de kwaliteit, ervaring en het inzicht van ieder lid optimaal ingezet wordt, ten bate van de andere leden. Vistage Chairs zijn ervaren zakelijk leiders die jarenlang lokale en internationale organisaties hebben geleid. Wat zij allen gemeen hebben is hun passie om hun ervaring en inzichten te delen, waardoor de leden persoonlijk en professioneel groeien.

De sleutelpositie van Vistage Chairs

Iedere Vistage Chair vormt en faciliteert een vertrouwelijke adviesgroep van 12-16 executives. Door het vertrouwelijke karakter van deze specifiek samengestelde adviesgroep kunnen de leden hun meest urgente issues op tafel leggen. Vervolgens helpen de groepsleden elkaar verder, door hun ervaring met vergelijkbare situaties in te brengen. De Vistage Chair zorgt ervoor dat de ervaring en wijsheid van ieder lid optimaal tot zijn recht komt. Aan het eind van elke sessie worden actie-afspraken gemaakt en de Chair ziet erop toe dat deze worden nagekomen.

De Chair roept u ter verantwoording om uw leerproces en ontwikkeling te stimuleren en te steunen

Alle leden hebben naast de adviesgroep-meetings ook één-op-één executive coachingsessies met hun Chairs, waarin zij waardevolle inzichten opdoen en de Chair als toegewijde mentor hebben. De doelstelling van zo’n sessie is het stimuleren van uw persoonlijke en professionele groei. De coach roept waar nodig de leden ter verantwoording voor het nemen van acties om doelen te bereiken. Chairs helpen ieder Vistage-lid zich te ontwikkelen en delen hun kennis die zij vergaard hebben in hun carrière als CEO, beslisser of bedrijfseigenaar met de leden.

 

Een Vistage Chair biedt meer dan executive coaching

U heeft uw één-op-één coaching met de Vistage Chair. Maar een Vistage Chair is meer dan een executive coach. In de Adviesgroep

  • stimuleren zij het denkproces
  • kaderen én herkaderen zij issues
  • faciliteren zij open discussies
  • zorgen zij voor (wederzijdse) verantwoording in de groep
  • wordt het bedrijf van de leden nóg succesvoller gemaakt

Deze aanpak is succesvol. Het is tenslotte niet voor niets dat leden gemiddeld zeven jaar verbonden blijven aan Vistage.

Onze Vistage Chairs worden uitgebreid gescreend en gaan het commitment aan om onze leden proactief te ondersteunen met de meest actuele instrumenten, bronnen en kennis die uw business helpen groeien. Hun enige doel is uw ontwikkeling. Alle Vistage Chairs hebben jarenlange ervaring, hebben zich bewezen en ze zijn onbevooroordeeld. Hun enige doel is de leden verder te helpen.

Zij worden uitgebreid en continu getraind om deze hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren door experts uit de hele wereld.

Wat onze leden zeggen

De Vistage ervaring heeft al meer dan 60 jaar een diepgaande impact op bedrijven.

“Door de Vistage ervaring en de executive coaching van mijn Chair, ben ik een betere leider geworden. Het ter verantwoording geroepen worden door zowel de leden als mijn Chair, is van onschatbare waarde en heeft mij geholpen besluiten te nemen die erg goed waren voor mijn bedrijf. Ik waardeer ook erg de veiligheid van het met elkaar kunnen delen van zorgen of issues, die ik met niemand anders kan delen. Mijn enige spijt is dat ik niet eerder lid geworden ben.”

Gordon J. Bernhardt
President & CEO of Bernhardt Wealth Management, Inc.
Lid sinds 2009

Wilt u groeien door de kracht van Vistage?

Als u bereid bent zich kwetsbaar op te stellen en uw belangrijkste vraagstukken met andere CEO’s te delen, is de kans groot dat Vistage bij u past. Met uw Vistage-lidmaatschap wordt u lid van een indrukwekkend internationaal netwerk van CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers die hun zienswijze en ervaring met elkaar delen. De maandelijkse investering is vergelijkbaar met het tarief van een kwalitatieve executive coach. Bij Vistage krijgt u er echter veel meer voor terug.

Wilt u lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u een voormalig Vistage lid
Hoeveel Jaren heeft u ervaring in een functie op executive niveau?
Wat is de meest seniore functie die u op hogerniveau heeft bekleed?
LinkedIN Profile URL:

Vul je gegevens in. We nemen dan vrijblijvend contact met je op voor een verdere kennismaking.