Klimmen doe je samen!

Word onderdeel van een groep met dezelfde uitdagingen als jij!

Vistage werkt

De verhalen over de professionele en persoonlijke successen van onze leden bewijzen dat.

Wanneer je als ondernemer en bedrijf in ontwikkeling bent en handvatten zoekt om door te groeien, dan is Vistage een super organisatie om je bij aan te sluiten.
Hugo Jongejan, mede-eigenaar Lof en Flevolof
Het moet natuurlijk ook niet te academisch worden, want het is ondernemerschap. Je moet wel echt stappen kunnen zetten, maar je moet ook niet direct erop gaan zitten. Juist daarin vind ik bij Vistage vaak een perfecte en praktische tussenweg.
Tibo Jansingh, founder, Kleurrijker B.V
Over Vistage

Hugo Jongejan

Mede-eigenaar Lof en Flevolof

Bij Vistage leerde ik meer strategisch te gaan kijken. Ik ben mijzelf meer als ondernemer gaan zien.
Saskia Dijksma, eigenaresse Invivo Clinics, Invivo Kids en Invivo werk en gezondheid
Uiteindelijk hebben mensen vaak meer spijt van de dingen die ze niet gedaan hebben in plaats van de zaken die ze wel hebben opgepakt.
Seth Huizenga, algemeen directeur Aako B.V.
Verhalen van leden

Vistage Perspectives Magazine

Lees meer over de inzichten, uitdagingen en successen van leden uit onze wereldwijde community

Ik denk dat het belangrijkste is dat je een keer gewoon langskomt, dan ervaar je het zelf. Als je dit ervaart dan wordt je lid. Ik zou het bijna willen omdraaien als ondernemer. Wat zijn je opportunity costs? Wat is het risico als je het niet doet? Probeer het drie maanden, probeer het zes maanden, probeer het een jaar. Ik denk dat het risico veel groter is dat je het niet doet.
Tjeerd de Boer, managing director, User Intelligence
Als je wilt groeien als mens, als individu of met je bedrijf, dan kun je kiezen voor een 1-op-1 coach of voor Vistage. Als je voor Vistage kiest dan heb je 15 mensen uit verschillende branches met verschillende achtergronden. Die brengen veel meer ervaring en zienswijzen in als één coach, die misschien net zo veel geld kost wanneer je die 1 dag per maand inhuurt.
Michel de Grauw, algemeen directeur Heilbron Emmeloord

Het resultaat voor mij

Vooraf was het lidmaatschapsgeld best een overweging, daar moest ik wel even over nadenken. Aan de andere kant, als het ons zou helpen om al is het maar vijf procent te groeien, dan verdien je dat dubbel en dwars terug natuurlijk. Dus het was mijn insteek om het gewoon te zien als een goede investering.

Er zit misschien wel een beetje een Amerikaans sausje op. Aan de andere kant, van Amerikanen kan je veel zeggen maar ze zijn ook vaak wel heel innoverend en praktisch. En dat praktische element naar Nederland tillen vind ik wel mooi.

Ik heb dankzij de stap om met Vistage te gaan werken meer structuur in mijn bedrijf nu. We spreken elkaar nu bijvoorbeeld aan op kengetallen, er is nu een MT ingericht en we hebben nu een HRM beleid. Stuk voor stuk zaken en structuren die ik makkelijker heb kunnen inrichten en die bijdragen aan de volgende fases van mijn bedrijfsontwikkeling. En natuurlijk komen we tijdens de groei weer andere groeipijntjes tegen maar ik weet zeker dat ik die ook weer opgelost ga krijgen.

Het heeft mij echt geholpen om meer rust te krijgen en zaken een plek te geven in plaats van dat zaken zich gaan opstapelen in mijn hoofd. Dus voor iedereen die baat heeft bij een ongezouten maar uiteraard wel onderbouwde mening, van andere ondernemers die graag belangeloos meedenken, is Vistage echt een geweldige club om bij aan te sluiten

Meer van Vistage ontdekken

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Word lid

Ontdek of Vistage bij jou en je onderneming past.

Op naar de top

7 wetten van leiderschap voor CEO’s