De Vistage Chair

Van een succesvol naar een betekenisvol leven

Het succes van Vistage-leden is onze topprioriteit

Vistage brengt succesvolle CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers bijeen in vertrouwelijke adviesgroepen.

Iedere adviesgroep wordt begeleid door een ervaren executive coach, de zogenaamde Vistage Chair. De rol van deze persoon is ervoor te zorgen dat de kwaliteit, ervaring en het inzicht van ieder lid optimaal ingezet wordt ten bate van de andere leden. Vistage Chairs zijn ervaren, zakelijke, leiders die jarenlang nationale organisaties hebben geleid. Wat zij allen gemeen hebben is hun passie om hun ervaring en inzichten te delen waardoor hun leden persoonlijk en professioneel groeien.

Iedere Vistage Chair vormt en faciliteert een vertrouwelijke adviesgroep van 12-16 executives

De sleutelpositie van Vistage Chairs

Door het vertrouwelijke karakter van deze specifiek samengestelde adviesgroep kunnen de leden hun meest urgente issues op tafel leggen. Vervolgens helpen de groepsleden elkaar verder door hun ervaring met vergelijkbare situaties in te brengen. De Vistage Chair zorgt ervoor dat de ervaring en wijsheid van ieder lid optimaal tot zijn recht komt. Aan het eind van elke sessie worden actie-afspraken gemaakt en de Chair ziet erop toe dat deze worden nagekomen.

De Chair spreekt jou aan op je verantwoordelijkheid om jouw eigen leerproces en ontwikkeling te stimuleren en te steunen

Alle leden hebben, naast de adviesgroep-meetings, ook één-op-één executive coaching sessies met hun Chairs waarin zij waardevolle inzichten opdoen. De Chair is een toegewijde mentor. De doelstelling van zo’n sessie is het stimuleren van jouw persoonlijke en professionele groei. De coach roept, waar nodig, de leden ter verantwoording voor het bepalen van acties zodat doelen worden bereikt. Chairs helpen ieder Vistage-lid zich te ontwikkelen en delen hun kennis die zij vergaard hebben in hun carrière als CEO, beslisser of bedrijfseigenaar met de leden.

Jij krijgt één-op-één coaching van jouw Vistage Chair. Maar Vistage Chairs zijn meer dan een executive coach.

Een Vistage Chair biedt meer dan executive coaching

In de Adviesgroep:

  • stimuleren zij het denkproces
  • kaderen én herkaderen zij issues
  • faciliteren zij open discussies
  • zorgen zij voor (wederzijdse) verantwoording in de groep
  • wordt het bedrijf van de leden nóg succesvoller gemaakt

Deze aanpak is succesvol. Het is tenslotte niet voor niets dat leden gemiddeld zeven jaar verbonden blijven aan Vistage!

Onze Vistage Chairs worden uitgebreid gescreend en gaan het commitment aan om onze leden proactief te ondersteunen met de meest actuele instrumenten, bronnen en kennis die jouw business helpen groeien. Alle Vistage Chairs hebben jarenlange ervaring, hebben zich bewezen en ze zijn onbevooroordeeld. Hun enige doel is de leden verder te helpen.

Vistage Chairs worden uitgebreid en continu getraind om deze hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren door experts uit de hele wereld.

Meer van Vistage ontdekken

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Word lid

Ontdek of Vistage bij jou en je onderneming past.

Op naar de top

7 wetten van leiderschap voor CEO’s