Het Vistage lidmaatschap

Betere leiders. Betere beslissingen. Betere resultaten

Overzicht van het Vistage Lidmaatschap

De meeste leiders zijn zich ervan bewust dat ze hun succes te danken hebben aan een handjevol belangrijke beslissingen. De Vistage formule is ontwikkeld om hen te helpen bij het nemen van de beste beslissingen.

Onze benadering

Betere groei komt voort uit meer perspectieven

Wat Vistage zo uniek maakt? De combinatie van mensen, processen en middelen. Als lid heb je toegang tot het meest uitgebreide palet aan diensten, onderzoek en experts om jouw uitdagingen aan te pakken. Vistage biedt een gemeenschap van resultaatgerichte leiders die elkaar helpen en steunen. Daarnaast hebben onze leden exclusief toegang tot informatie en praktische inzichten.

Onze programma’s

Voor verschillende leiders

Of je nu directeur-eigenaar, DGA of CEO bent, als eindbeslisser van een grotere organisatie wil je graag investeren in jouw leiderschapskwaliteiten. Bij Vistage beschikken we over programma’s die aansluiten op jouw dagelijkse uitdagingen.

Onze resultaten

Vistage-leden verslaan de concurrentie

De resultaten bewijzen het: volgens een onderzoek uit 2017 op basis van gegevens van Dun & Bradstreet, groeien bedrijven die lid zijn van Vistage gemiddeld 2,2 keer sneller dan middelgrote Amerikaanse bedrijven.

Jij neemt beslissingen, Vistage helpt om ze beter te maken

65+

jaar

Sinds 1957 stimuleren wij de ontwikkeling van leiderschap.

45.000+

leden

Je staat er niet alleen voor. Stop met de frustratie dat jij een klankbordgroep mist.

2.2x

snellere groei

Vistage leden overtreffen hun concurrenten. Dat kan jij ook.

35

landen

Een wereldwijd netwerk van CEO’s biedt meer verschillende perspectieven

Het resultaat voor mij

Vooraf was het lidmaatschapsgeld best een overweging, daar moest ik wel even over nadenken. Aan de andere kant, als het ons zou helpen om al is het maar vijf procent te groeien, dan verdien je dat dubbel en dwars terug natuurlijk. Dus het was mijn insteek om het gewoon te zien als een goede investering.

Er zit misschien wel een beetje een Amerikaans sausje op. Aan de andere kant, van Amerikanen kan je veel zeggen maar ze zijn ook vaak wel heel innoverend en praktisch. En dat praktische element naar Nederland tillen vind ik wel mooi.

Ik heb dankzij de stap om met Vistage te gaan werken meer structuur in mijn bedrijf nu. We spreken elkaar nu bijvoorbeeld aan op kengetallen, er is nu een MT ingericht en we hebben nu een HRM beleid. Stuk voor stuk zaken en structuren die ik makkelijker heb kunnen inrichten en die bijdragen aan de volgende fases van mijn bedrijfsontwikkeling. En natuurlijk komen we tijdens de groei weer andere groeipijntjes tegen maar ik weet zeker dat ik die ook weer opgelost ga krijgen.

Het heeft mij echt geholpen om meer rust te krijgen en zaken een plek te geven in plaats van dat zaken zich gaan opstapelen in mijn hoofd. Dus voor iedereen die baat heeft bij een ongezouten maar uiteraard wel onderbouwde mening, van andere ondernemers die graag belangeloos meedenken, is Vistage echt een geweldige club om bij aan te sluiten

Meer van Vistage ontdekken

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Word lid

Ontdek of Vistage bij jou en je onderneming past.

Op naar de top

7 wetten van leiderschap voor CEO’s