Vistage,

Voor leiders die willen groeien

Hét succesvolle executive coaching platform

Vistage biedt een waardevol platform voor CEO’s, DGA’s, directeur-eigenaren en eindverantwoordelijken binnen middelgrote en grote MKB-bedrijven. Vistage is ‘s werelds grootste executive coaching platform voor CEO’s. Vistage staat voor de ontwikkeling van leiders met impact. We helpen je om jouw bedrijf, je omgeving en jezelf te verbeteren door je te helpen díe besluiten te nemen die het verschil maken voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. Dit doen we door het bieden van een vaste besloten peergroup, executive coaching en inhoudelijke lezingen.

Met Vistage bereik je meer. Kies voor:

  • Impactvol leiderschap, zakelijk en privé
  • Diepgaande inzichten en nieuwe strategieën

  • Een veilige omgeving waar je ‘even’ niet de alleskunner hoeft te zijn
  • Effectief tijdgebruik
  • Doordachte beslissingen
  • Beter resultaat

Leiderschap is een hobbelige weg

Vandaag inspelen op morgen

Leiderschap is een hobbelige weg. Hoe succesvol je ook bent, één ding is zeker: je komt er sneller met hulp. Vistage effent de hobbelige weg voor je.

Waarom eindbeslissers kiezen voor Vistage

  • Leiderschapservaring delen met collega’s die voor dezelfde uitdaging staan of die de horde al genomen hebben
  • Professionele en persoonlijke groei
  • Duidelijkheid, ondersteuning en een klankbord bij het nemen van belangrijke beslissingen.
  • Het delen van hun expertise en elkaar uitdagen om kritisch na te denken om tot betere beslissingen te komen.

Vistage is de omgeving waar je, door voortdurende samenwerking, uitmuntende leiderschapskwaliteiten opbouwt, je bedrijf naar een hoger niveau tilt en duurzame groei bevordert.

Wat houdt het Vistage-lidmaatschap in?

Vistage is executive coaching in de breedste zin van het woord. In een besloten adviesgroep ondersteunen gelijkgestemden elkaar in het verbeteren van de resultaten van hun bedrijf. Andere perspectieven, diepgaande inzichten, een veilige omgeving en kritische noten vormen de ingrediënten van je ontdekkingstocht naar nieuwe strategieën of nieuwe oplossingen. Je daagt uit en wordt uitgedaagd.

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Bij Vistage staat de vertrouwelijke peeradviesgroup centraal. 1 keer per maand ontmoet je elkaar om samen met de groep elkaars uitdagingen en kansen aan te pakken.

Als lid heb je toegang tot jouw eigen executive mentor. Jouw Chair begeleidt jou 1-op-1 en leidt groepsdiscussies aan de hand van onze beproefde aanpak. Dat zorgt voor effectiviteit en focus.

Leer van externe experts. Zij helpen om nieuwe innovatieve paden te ontdekken waarmee je jouw bedrijf optimaliseert en waardoor je persoonlijk kunt groeien.

Met de inzichten van Vistage maak je jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Maak contact met ondernemers van over de hele wereld voor realtime advies, aanbevelingen en oplossingen via onze online netwerken. Kies uit 22 netwerken gebaseerd op jouw bedrijfstak of interesses.

Kom samen met andere leiders voor exclusieve evenementen waarmee je toegang krijgt tot kennis en inzichten van gelijkgestemde ondernemers. Ze vormen ook een prachtige kans om je eigen netwerk uit te breiden.

Wat onze leden zeggen

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Wat de opzet van Vistage zo bijzonder maakt, is dat het een vertrouwde en veilige omgeving creëert. Onderling vertrouwen is essentieel.

Tim van der Horst, directeur OnLogic Europe
Mijn investering is een hele dag in de maand. Voor mij de beste en meest waardevolle tijd !
Toine Overgraag, directeur Westerlay Orchids

Vragen?

De enige die je in de weg staat ben je zelf. Juist nu is het belangrijk om de juiste beslissing te nemen.
Vind je een manier of een excuus?

Natuurlijk is elk bedrijf anders, gelukkig maar! Juist doordat het anders is krijg je perspectieven waar je zelf nooit op gekomen zou zijn. Daarnaast heeft elk bedrijf te maken met leiderschap, mensen, resultaten, processen en ga zo maar door. Dit betekent ook dat anderen al geleerd hebben van dezelfde problematieken. Van die kennis en inzichten pluk jij de vruchten.

Als je doorgaat zoals je deed, krijg je wat je kreeg. Dat zegt genoeg toch? Zonder gekheid, voor elk Vistage-lid ligt de winst op een ander vlak. Een beter resultaat, een hogere omzet is in cijfers uit te drukken. Bij Vistage-leden ligt dat op gemiddeld 2,2x meer omzet dan voorgaande jaren. Jouw lidmaatschap betekent ook beter leiderschap zodat jouw MT beter draait, of meer tijd thuis met je gezin. Daarnaast: wat kostte die beslissing die niet goed uitpakte? Of hoe lang is het geleden dat je even niet sterk hoefde te zijn? En de plek waar je al jouw kennis en ervaring kunt delen! Bovendien heeft waarschijnlijk elke medewerker in jouw organisatie een eigen opleidingsbudget. Gun jezelf dat ook! Werk slimmer, niet harder.

Vistage is uitsluitend voor CEO’s, managing directors, DGA’s etc. Voorwaarde is dus dat je een bedrijf aanstuurt. Samen gaan we op weg of Vistage iets voor jou is en of jij voldoende in huis hebt wat nodig is als Vistage-lid. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we diep in op jouw zakelijke en persoonlijke situatie, bespreken we jouw uitdagingen en op welke manier Vistage bij jou past en omgekeerd dus.

Of maak je graag persoonlijk kennis?

Als je bereid bent je kwetsbaar op te stellen en jouw belangrijkste vraagstukken met andere CEO’s te delen is de kans groot dat Vistage bij jou past. Met jouw Vistage-lidmaatschap word je lid van een indrukwekkend internationaal netwerk van CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers die hun zienswijze en ervaring met elkaar delen. De maandelijkse investering is vergelijkbaar met het tarief van een kwalitatieve executive coach. Bij Vistage krijg je er echter veel meer voor terug.

Wil je lid worden? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier ons privacy statement.

Meer van Vistage ontdekken

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Word lid

Ontdek of Vistage bij jou en je onderneming past.

Op naar de top

7 wetten van leiderschap voor CEO’s