Ontmoet onze CEO Coaches

Ervaren leiders uit verschillende branches

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden:

 • Vistage Chair

  Ahmet heeft 20 jaar ervaring als managementconsultant, senior directeur, als groepspresident en als niet-uitvoerend bestuurslid, gevolgd door 15 jaar executive coaching met CEO’s. Zowel de uitvoerende rollen als coachingsopdrachten waren bij enkele van de grootste multinationals ter wereld.

 • Vistage Chair

  Mensen betrekken en meenemen in veranderingen, om te helpen om te groeien als organisatie en als individu, met een goede balans van plezier in het werk en het behalen van de beste resultaten. Dat zijn de passies van Arjen.

 • CEO en Vistage Chair

  Harm heeft een allround achtergrond als directeur, bestuurder en toezichthouder/ commissaris, zowel in de publieke en private sector, als bij familiebedrijven. Hij is een generalist, die zich thuis voelt bij complexe verandertrajecten, fusies, reorganisaties en start ups.

 • Vistage Chair

  “Learning is the most powerful weapon to change the world”. Dat is waar Jackelien in gelooft. Jackelien van Dijk is met meer dan 25 jaar ervaring in sectoren als financiële dienstverlening, ICT, logistiek, onderwijs en zorg, een veelzijdig professional en autoriteit in menselijk leiderschap en transformatie.

 • Vistage Chair

  Je kunt het als je maar wilt en erin gelooft! Dat is waar Jacob in gelooft. Onderaan de ladder gestart als bouwkundig tekenaar en al snel opgewerkt naar een zelfstandige projectmanager in de bouwwereld. Jong gestart als ondernemer en vanuit de techniek gaan bewegen naar leider van zijn bedrijven. Alles op basis van dienend leiderschap en het blijven zien van de mens.

 • Vistage Chair

  John is een flexibele teamplayer. Maar er ook één die kritische vragen niet schroomt om de situatie of mensen beter te doorgronden. John houdt er van bij algemene vergezichten relevante details naar boven te brengen, en in een ondoordringbaar woud van details de hoofdlijnen te herkennen. En resultaat te boeken.

 • Vistage Chair

  Jordy is zijn loopbaan gestart als uitvoerder in de wegenbouw. Al snel kon hij zich opwerken tot regiodirecteur. Daarna verlegde hij de aandacht van techniek naar de mens. Waarom doet iemand wat hij doet en hoe zorg je voor een optimale werksfeer? Die meest optimale werksfeer die Jordy geleerd heeft, is er één van uitdagingen aangaan én vertrouwen geven.

 • Vistage Chair

  Kai heeft een achtergrond als CEO/directeur bij middelgrote bedrijven, zowel bij cooperaties als familiebedrijven. Integraties, overnames & strategische samenwerkingen zijn een rode draad door zijn werkzame leven. Hij werkt graag samen met mensen in een dynamische omgeving om organisties verder te professionaliseren.

 • Vistage Chair

  Leon is in zijn loopbaan altijd op zoek geweest naar groei en ontwikkeling. Voor zichzelf, maar ook van de mensen waaraan hij leiding gaf en van de bedrijfsvoering waarvoor hij verantwoordelijk was. Het maakte dat er altijd focus was op visie, ontwikkeling en op dienend leiderschap.

 • Vistage Chair

  Philine van den Tol is een C-level executive met meer dan 25 jaar ervaring in de life science industry. Als CEO van SMS-oncology, leidde Philine één van 's werelds meest unieke Contract Research Organizations (CRO), die farmaceutische bedrijven helpt bij de ontwikkeling van geneesmiddelen. 

 • Vistage Chair

  Rob heeft ruim vier decennia ervaring als CEO en ondernemer in de media, de music business en het onderwijs. Zijn ambitie als Coach en Chair is om zijn groepsleden het beste uit zichzelf en elkaar te laten halen, zoals een dirigent dit doet met zijn orkest. Rob’s carrière verloopt in drie fasen: de ontdekker, de orkestdirecteur en de mediaondernemer.

 • Vistage Chair

  Rosalinde leeft volgens het credo A life long learning. Na 25 jaar gespecialiseerde opleidingen en werkervaring op het gebied van klinische psychologie en groepsdynamica ging het roer om. Zij behaalde haar MBA en werd als directeur-bestuurder eindverantwoordelijk voor een internationale instelling voor geestelijke gezondheidszorg met innovatief behandelaanbod gestoeld op wetenschappelijke evidentie.

Meer van Vistage Chair ontdekken

CEO Chair kwalificaties

Heb jij het in jou om Vistage Chair te worden?

Ontmoet Vistage Chairs

Meer dan 1.000 succesvolle bedrijfsleiders van over de hele wereld hebben zich aangesloten.

Word Vistage Chair

Vistage Chairs hebben het soort succes gerealiseerd waarvan de meesten alleen kunnen dromen.