Een pragmatische aanpakker en generalist met een focus op het laten groeien van mensen en teams

Kai Kikkers

Vistage Chair

Kai heeft een achtergrond als CEO/directeur bij middelgrote bedrijven, zowel bij cooperaties als familiebedrijven. Integraties, overnames & strategische samenwerkingen zijn een rode draad door zijn werkzame leven. Hij werkt graag samen met mensen in een dynamische omgeving om organisties verder te professionaliseren. De organisaties die hij leidde varieerden in omvang; van 45 – 100 medewerkers en van € 50 miljoen tot ruim € 500 miljoen omzet. Hij is bekend met de dynamiek in een familiebedrijf, uitdagingen van veranderprocessen en het managen van stakeholders in grote organisaties. Kai is als CEO werkzaam voor een internationale groothandel in meststoffen met 12 vestigingen in Noord-West Europa. Hij is een actieve netwerker zowel nationaal als internationaal.

Kai is een pragmatische aanpakker en generalist met een focus op het laten groeien van mensen en teams. Ieder mens kan als individu en/of als onderdeel van een team vanuit purpose en strategie bijdragen tot executie. Wat mensen drijft om ervoor te gaan of wat hen weerhoud is een oneindige ontdekkingstocht. Om daarin een extra dimensie toe te voegen heeft hij zich aangesloten bij Vistage.

De brede ervaring in zowel operationele als bestuurlijke functies en eindverantwoordelijke rollen, gecombineerd met zijn opgedane kennis maakt hem een doelgerichte executive coach.

Van 2018 tot 2021 heeft Kai als Vistage member de kracht van een Vistage-groep ervaren. Het team maakt het onderscheid en dat doen Vistage groepen ook. Het voorzitten van een Vistage-groep is de perfecte omgeving voor hem; hij gebruikt zijn ervaring, vaardigheden en enthousiasme om CEO’s, MD’s en ondernemers te begeleiden om meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden