Win de strijd om talent

Hoe je de allerbeste kandidaten werft en vasthoudt

Eerder dit jaar meldde KPMG dat de vraag naar talent in de afgelopen 23 jaar nog nooit zo hoog is geweest. Het aanbod daarentegen is sinds 2017 nog nooit zo laag geweest.

Pandemie en herstel
Nu CEO’s zich opmaken voor een postpandemische groei, heeft het werven van nieuwe mensen hun prioriteit. Volgens onze laatste Vistage Confidence Index is 73% van de CEO’s van plan om hun personeelsbestand de komende 12 maanden uit te breiden. Maar dat zou best weleens lastig kunnen worden. Veel mensen zijn tijdens de pandemie niet van baan veranderd om zeker te zijn van werk, waardoor bedrijven moeite hadden om vacatures in te vullen. 62% van de CEO’s geeft aan dat ze door deze wervingsproblemen niet op volledige capaciteit kunnen werken. Inmiddels draait de ‘banencarrousel’ weer en hebben de medewerkers de macht. Tegelijkertijd kan het ook lastiger zijn om medewerkers te behouden, omdat voor gewilde medewerkers elders een hoger salaris lonkt.

Download de gids ‘Win de strijd om talent’ en lees wat de beste manier is om talent te vinden en vast te houden.

De gids

Een toegewijde Vistage Chair

Wat als je toegang zou hebben tot iemand die zo vaak anderen op de weg naar de top begeleidt dat ze het pad als hun broekzak kennen? Iemand die zeer ervaren en opgeleid is (bestaande uit een groep – voormalige – CEO’s en bedrijfseigenaren) en zelf ook bergen beklommen heeft? Wij introduceren de Vistage Chair.

  • Ontmoet maandelijks jouw peergroup voor advies afgestemd op jouw behoefte.

  • Groei sneller dan de concurrentie door jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren

  • Krijg toegang tot 24.000 executives die vergelijkbare uitdagingen hebben gehad en

Transformaties van leden

“Wanneer je als ondernemer en bedrijf in ontwikkeling bent en handvatten zoekt om door te groeien, dan is Vistage een super organisatie om je bij aan te sluiten.

Samen heb je meer kennis en mogelijkheden om door te pakken. Je wordt door je collega’s stevig aan de tand gevoeld wanneer je jouw vraagstukken inbrengt. Juist doordat je jezelf committeert aan de uitkomsten ga je echt aan de slag en brengt het ook iets!”

Hugo Jongejan
Mede-eigenaar Lof en Flevolof

Een team van mede-klimmers

De Vistage groep en gemeenschap

Met wie je de klim maakt is net zo belangrijk als de klim zelf. Omring jezelf met andere CEO’s die je zullen steunen, uitdagen en aanmoedigen. Elke Vistage-groep wordt met aandacht samengesteld en bestaat uit 12-16 leden van niet-concurrerende bedrijven. Je hebt dus altijd de beste perspectieven.

Jij staat achter hen en zij achter jou. Met elkaar verbonden in doel, vastberadenheid en een gedeelde passie voor succes.

Hoe blijf je een leven lang klimmen?

De reis naar echt leiderschap is niet gemakkelijk, het is de uitdaging van je leven. Het is voor diegenen die genoeg energie en toewijding hebben om buiten hun comfortzone te gaan. Hoewel iedere CEO zijn eigen reis naar de top heeft hoeven zij het niet alleen te doen.

Één keer per maand tref je elkaar om samen met 12-16 andere executives van niet-concurrerende bedrijven te werken aan ieders uitdagingen en kansen.

Je krijgt informatie vanuit verschillende perspectieven zodat je de omgeving helder ziet en de beste beslissing kunt nemen.

Onze sprekers en experts inspireren en geven nieuwe perspectieven.

Weet precies waar je heen gaat tijdens jouw leiderschapstraject, waar je ook bent op jouw pad.

De reis van de leider naar de top geeft nieuwe uitzichten die inspireren tot de juiste acties voor topresultaten.

Download “Win de strijd om talent”

Nog niet toe aan het onderzoeken van het lidmaatschap? Dat is niet erg. Wel nieuwsgierig naar onze kennis en ervaring?

Download vrijblijvend “Win de strijd om talent”. Heeft jouw bedrijf al te maken met het lastig kunnen vinden van talenten, of verwacht je daar een uitdaging voor de komende jaren? Ontdek onze belangrijkste lessen uit 65 jaar ervaring.

Jij neemt beslissingen.

Vistage helpt je om slimmere te maken.

Breng jouw succes naar een nieuw level. Word lid van een krachtige gemeenschap van CEO’s en directeur-eigenaren die elkaar uitdagen en inspireren door het delen van elkaars perspectieven en inzichten. Zo helpen ze elkaar om betere beslissingen te nemen, te groeien in hun leiderschapsrol en, niet geheel onbelangrijk, betere resultaten te behalen.

Vul jouw gegevens in. Een van onze Chairs zal dan vrijblijvend contact opnemen voor een nadere kennismaking.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier ons privacy statement.

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Onze programma’s

Speciaal ontwikkeld voor CEO’s, bedrijfseigenaren en eindbeslissers.

Lidmaatschap voordelen

Ontdek hoe Vistage ondernemers helpt om succesvoller te zijn.