Word Vistage Chair

De lat ligt hoog maar dat geldt ook voor wat je kunt bereiken

Begeleid zakelijke leiders zodat zij betere beslissingen nemen

Begin een Vistage Chair praktijk

Heb een significante impact op hun levens, zowel zakelijk als persoonlijk. Deel jouw jarenlange ervaring en kennis en wees het lichtpunt voor CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers. Gezamenlijk pak je problemen en complexe uitdagingen aan. Wat jij al bereikt hebt en wordt zo de inspiratie voor anderen om ook groot te worden.

Het is een zingevende rol en ook financieel aantrekkelijk werk. Op jouw eigen voorwaarden.

Samen bouwen wij jouw groep

Het is een zingevende rol en ook financieel aantrekkelijk werk, op jouw eigen voorwaarden.

Wanneer je Vistage Chair bent bouw je allereerst samen met de Vistage Benelux organisatie een besloten adviesgroep op van 12-16 hoogwaardige CEO’s en beslissers uit niet-concurrerende branches. Je bent vanaf dat moment de voorzitter [Chair] van deze groep die de leden iedere maand bijeenbrengt voor een open, vertrouwelijke, meeting. Tijdens deze sessie wordt gesproken over onderwerpen die voor de leden het meest dringend en belangrijk zijn.

Je stimuleert het kritisch denken van de leden zodat er discussies gevoerd worden die impact hebben en het verschil maken. Je faciliteert de samenwerking zodat de leden concrete actieplannen maken en beïnvloedt de leden zodat zij groeien, zowel zakelijk als persoonlijk, beantwoordt én bevraagt de antwoorden om tot de beste beslissingen te komen.

Iedere maand heb je individuele coaching sessies met ieder groepslid om hem/haar te ondersteunen en richting te geven. Hiermee bouw je een unieke verbinding op die een sterke basis vormt voor vertrouwen en groei.

Een andere belangrijke rol van Chairs is het verbinden van de leden met de juiste middelen, mensen, tools en experts. Dit helpt hen om goed geïnformeerd hun belangrijke leiderschapsbeslissingen te nemen.

Waarom zou ik deelnemen aan Vistage?

Naast het feit dat Vistage al gedurende 6 jaren is erkend als één van de Top 125 opleidingsorganisaties door Training Magazine zijn er meerdere goede redenen om je aan te sluiten.

Aanvraagformulier Vistage Chair

Wil jij meer weten over de mogelijkheid om Vistage Chair te worden? Vul dan onderstaand formulier in. Vistage Benelux zal dan op korte termijn contact met je opnemen voor een nadere kennismaking en om te kijken of jij in aanmerking komt.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier ons privacy statement.

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Onze programma’s

Speciaal ontwikkeld voor CEO’s, bedrijfseigenaren en eindbeslissers.

Lidmaatschap voordelen

Ontdek hoe Vistage ondernemers helpt om succesvoller te zijn.