Van een succesvol

 

Naar een betekenisvol leven

Word lid

Vistage is wereldwijd leider in zakelijke adviesgroepen en executive coaching.

 

Vistage biedt krachtige tools die op maat gemaakt zijn voor CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers, die betere resultaten voor hun bedrijven, hun leiderschap en zichzelf nastreven.

In de meer dan 60 jaar van ons bestaan, hebben wij het meest uitgebreide pakket aan services, leiderschapsinstrumenten en experts ontwikkeld, die beslissers helpen:

  • hun instincten te verfijnen
  • situaties beter in te schatten en te beoordelen
  • hun perspectieven te verbreden
  • op een andere manier naar hun uitdagingen te kijken
  • hun issues beter te identificeren en karakteriseren
  • persoonlijk te groeien en daarmee hun organisatie, carrière en hun persoonlijke leven een boost geven

Als gevolg hiervan krijgen onze meer dan — 23,000 leden in 20 landen — betere inzichten, nemen zij betere beslissingen, zijn zij effectievere leiders en behalen zij betere resultaten, zowel zakelijk als persoonlijk.

Het Vistage verhaal: 60 jaar slijpen aan dat wat het beste werkt

 

In 1957 bracht zakenman Bob Nourse verschillende beslissers uit de omgeving van Milwaukee bij elkaar, met als doel hun gemeenschappelijke kennis en ervaring te delen zodat zij elkaar konden helpen om betere resultaten te verkrijgen. Hij zorgde ervoor dat de leden geen concurrenten van elkaar waren en dat de besprekingen vertrouwelijk bleven. Wanneer de kennis van de groep tekortschoot, maakte hij gebruik van de visie van externe experts. Deze formule werkte: leden van deze groep maakten betere beslissingen, bereikten betere resultaten en presteerden beter dan hun concurrenten.

Omdat Nourse’s formule resulteerde in opmerkelijke resultaten, werd dit in korte tijd de basis van een succesvol internationaal bedrijf: Vistage. Vandaag de dag helpt Vistage wereldwijd meer dan 23,000  CEO’s, bedrijfseigenaren en beslissers in 20 landen.

Hoewel de kern van de organisatie (de adviesgroep-meetings en één-op-één executive coaching) de test des tijds ruimschoots heeft doorstaan, blijft Vistage innoveren. Want iedere organisatie heeft te maken met snel veranderende omgevingsfactoren. We innoveren onder andere door actiegericht marktonderzoek te doen en internationaal met elkaar samen te werken. Hierdoor blijven we die tools en inzichten leveren, waarmee leden hun problemen kunnen oplossen.

In de afgelopen 60 jaar is Vistage continu gegroeid en verder ontwikkeld om de toenemende diversiteit en complexiteit van de business van onze leden te kunnen ondersteunen. Echter, voordat we een verandering doorvoeren, hoe klein ook, vragen we onszelf altijd eerst af, of we trouw blijven aan Bob Nourse’s visie en ons bestaansrecht: zakelijke leiders helpen díe besluiten te nemen die hun bedrijven, directe omgeving en families ten goede komen. Daarbij zijn onze kernwaarden groei, vertrouwelijkheid, zorgzaamheid, uitdagend onze topprioriteit.