Executive coaching,

voor betere besluiten, groei in leiderschap en resultaten.

Hét succesvolle executive coaching platform

Vistage is ‘s werelds grootste executive coaching platform voor CEO’s. Vistage staat voor de ontwikkeling van leiders met impact. Wij helpen je om jouw bedrijf, je omgeving en jezelf te verbeteren, door besluiten te nemen die het verschil maken voor jouw persoonlijke en zakelijke groei. Dit doen we door het bieden van een vaste besloten peer-to-peergroup, executive coaching en inhoudelijke lezingen.

Wat houdt het Vistage lidmaatschap in?

Vistage is executive coaching in de breedste zin van het woord. In een besloten adviesgroep ondersteunen gelijkgestemden elkaar in het verbeteren van de resultaten van hun bedrijf. Frisse perspectieven, diepgaande inzichten, een veilige omgeving en kritische noten vormen de ingrediënten van je ontdekkingstocht naar nieuwe strategieën, of nieuwe oplossingen. Je daagt uit en wordt uitgedaagd.

Ontworpen voor de uitdagingen van CEO’s

Oplossing
Krijg toegang tot succesmodellen en deskundig advies bij het bepalen van jouw langetermijnstrategie zonder de huidige prestaties op te offeren.

Oplossing
Krijg onbevoordeeld, vertrouwelijk advies van een groep peers die voor dezelfde uitdagingen hebben gestaan.

Oplossing
Leer van ervaren leidinggevenden hoe je een balans tussen werk en privé kunt creëren door leiderschap en processen effectief in te richten.

Oplossing
Neem eens per maand afstand van het bedrijf om je te concentreren op je strategische planning  zodat je het team en het bedrijf naar het volgende niveau kunt brengen.

Jij neemt beslissingen, Vistage helpt om ze beter te maken

65+

jaar

Sinds 1957 stimuleren wij de ontwikkeling van leiderschap.

45.000+

leden

Je staat er niet alleen voor. Stop met de frustratie dat jij een klankbordgroep mist.

2.2x

snellere groei

Vistage leden overtreffen hun concurrenten. Dat kan jij ook.

35

landen

Een wereldwijd netwerk van CEO’s biedt meer verschillende perspectieven

Persoonlijk kennis maken?

Breng jouw succes naar een nieuw level. Word lid van een krachtige gemeenschap van CEO’s en directeur eigenaren die elkaar uitdagen en inspireren door het delen van elkaars perspectieven en inzichten. Zo helpen ze elkaar om betere beslissingen te nemen, te groeien in hun leiderschapsrol en niet geheel onbelangrijke betere resultaten te behalen.

Vul hier jouw gegevens in. Een van onze chairs zal dan vrijblijvend contact opnemen voor een nadere kennismaking.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier ons privacy statement.

Twijfels? Wij denken graag met jou mee.

De enige die je in de weg staat ben je zelf. Juist nu is het belangrijk om de juiste beslissing te nemen.
Vind je een manier of een excuus?

Natuurlijk is elk bedrijf anders, gelukkig maar! Juist doordat het anders is krijg je perspectieven waar je zelf nooit op gekomen zou zijn. Daarnaast heeft elk bedrijf te maken met leiderschap, mensen, resultaten, processen en ga zo maar door. Dit betekent ook dat anderen al geleerd hebben van dezelfde problematieken. Van die kennis en inzichten pluk jij de vruchten.

Als je doorgaat zoals je deed, krijg je wat je kreeg. Dat zegt genoeg toch? Zonder gekheid, voor elk Vistage-lid ligt de winst op een ander vlak. Een beter resultaat, een hogere omzet is in cijfers uit te drukken. Bij Vistage-leden ligt dat op gemiddeld 2,2x meer omzet dan voorgaande jaren. Jouw lidmaatschap betekent ook beter leiderschap zodat jouw MT beter draait, of meer tijd thuis met je gezin. Daarnaast: wat kostte die beslissing die niet goed uitpakte? Of hoe lang is het geleden dat je even niet sterk hoefde te zijn? En de plek waar je al jouw kennis en ervaring kunt delen! Bovendien heeft waarschijnlijk elke medewerker in jouw organisatie een eigen opleidingsbudget. Gun jezelf dat ook! Werk slimmer, niet harder.

Vistage is uitsluitend voor CEO’s, managing directors, DGA’s etc. Voorwaarde is dus dat je een bedrijf aanstuurt. Samen gaan we op weg of Vistage iets voor jou is en of jij voldoende in huis hebt wat nodig is als Vistage-lid. Tijdens ons kennismakingsgesprek gaan we diep in op jouw zakelijke en persoonlijke situatie, bespreken we jouw uitdagingen en op welke manier Vistage bij jou past en omgekeerd dus.

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Onze programma’s

Speciaal ontwikkeld voor CEO’s, bedrijfseigenaren en eindbeslissers.

Lidmaatschap voordelen

Ontdek hoe Vistage ondernemers helpt om succesvoller te zijn.