Over Vistage

Saskia Dijksma

Eigenaresse Invivo Clinic, Invivo Kids en Invivo werk en gezondheid

Invivo gelooft in een gezonde systeemgerichte aanpak van psychische klachten waarbij huisartsen en de leefomgeving van een cliënt betrokken worden. Wij kijken vanuit de cliënt met een focus op acceptatie en mogelijkheden. Dat doen wij vanuit 2 locaties in Amstelveen en een locatie in Zeist

Medewerkers: 50
Sector: Geestelijke gezonheidszorg

Successen met Vistage:

  • Ik ben strategischer naar mijn bedrijf gaan kijken
  • Ik ben mijzelf meer als ondernemer gaan zien
  • Het lukt mij nu beter om ruimte te maken door afstand te nemen tot de werkvloer

Vanuit de herkenning dat andere ondernemers met dezelfde uitdagingen en onzekerheden te kampen hebben, ben ik mijzelf meer als ondernemer gaan zien. Bij Vistage ben ik uitgedaagd om op een bepaalde manier naar mijn organisatie te kijken die ik niet haalde uit andere gesprekken.

Voor Vistage:

In 2009 ben ik Invivo begonnen. Door onze succesvolle onderscheidende aanpak zijn we gestaag gegroeid. Soms vond ik het best lastig om belangrijke beslissingen alleen te moeten nemen. Het is vaak lonely at the top en de dagelijkse operatie vond ik soms echt niet leuk. In mijn netwerk had ik wel adviseurs waar ik mijn verhaal en dilemma’s kwijt kon maar dat gebeurde in de randen van hun dienstverlening. Vaak praten bekenden je ook naar de mond. Het was mijn behoefte om met anderen te sparren wat mij aansprak in Vistage. Ik ben overigens actief door hun benaderd via LinkedIn en dat was precies op het juiste moment en sprak aan.

Lid van Vistage

De opzet van Vistage heeft gemaakt dat ik uit werd gedaagd om stappen te zetten. Het is een supermooi concept. Ik vond met name de aanwezigheid van verschillende branches prettig. Ondanks het feit dat ik inmiddels een mooi groeiend bedrijf had zag ik mijzelf nooit zoals ondernemer. Door de onderlinge contacten en de specifieke en vaak herkenbare vraagstukken ben ik daar wel anders naar gaan kijken. Ik ben absoluut uitgedaagd om meer stappen te zetten

Het resultaat voor mij

Vistage heeft mij geholpen om in positieve zin meer afstand te nemen tot de werkvloer. Met Vistage ben ik uitgedaagd om op een bepaalde manier naar mijn organisatie te kijken die ik niet haalde uit andere gesprekken. Ik weet zeker dat ik hierdoor in de afgelopen jaren beter door heb kunnen pakken in het door ontwikkelen van Invivo. Inmiddels zijn wij naast de 2 locaties in Amstelveen ook gestart in Zeist waar wij eenzelfde groei doorzetten.

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Onze programma’s

Speciaal ontwikkeld voor CEO’s, bedrijfseigenaren en eindbeslissers.

Lidmaatschap voordelen

Ontdek hoe Vistage ondernemers helpt om succesvoller te zijn.