Over Vistage

Toine Overgraag

Directeur Westerlay Orchids

Ik ben Twan Overgaag eigenaar van Westeray Orchids. Dat is genoemd naar de Westerlay Veiling die jaren geleden in het Westland bestond.

Medewerkers: 50
Sector: Sierteelt

Successen met Vistage:

  • Je bent alleen. Je zit zelf achter het stuur en hebt geen echte partner met je mee. Maar met Vistage heb je een groep collega’s, dat zijn ook eigenaren van bedrijven. Die hebben dezelfde problemen, uitdagingen en kansen die je zelf hebt. Zij zijn er  om jou te steunen en jij bent er om hen te steunen. Voor mij is dat het grootste en sterkste punt van Vistage.

Voor Vistage:

Mijn investering is een hele dag in de maand. Voor mij de beste en meest waardevolle tijd !

Lid van Vistage

Bijna 4 jaar geleden alweer zijn er plotseling 2 mensen uit het management samen vertrokken. Dat was niet ideaal. Dan ontstaat er een crisis in je zelfvertrouwen en de moraal van het bedrijf. We zijn er alleen maar sterker van geworden. Mijn team bij Vistage heeft mij daar ook geestelijk mee geholpen. Je kan dit doen! Je moet prioriteiten stellen. De mensen waren er echt voor me als ik stuk zat of niet wist wat ik moest doen. Het zijn echt vrienden geworden en ik kon ze altijd bellen met de vraag: “wat zou jij doen”. Mensen stonden echt klaar om mij te helpen en dat heeft een groot veschil gemaakt

Het resultaat voor mij

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Onze programma’s

Speciaal ontwikkeld voor CEO’s, bedrijfseigenaren en eindbeslissers.

Lidmaatschap voordelen

Ontdek hoe Vistage ondernemers helpt om succesvoller te zijn.