Vistage Dutch Summit

Carlton President Hotel Utrecht
Woensdag 29 mei 2024
13:00 – 16:30 uur

Carlton President Hotel Utrecht
Woensdag 29 mei 2024
13:00 – 16:30 uur

Thema: Eigenaarschap

Ontdek de kracht van eigenaarschap tijdens de jaarlijkse Vistage Summit! Dit is uw unieke kans om zij aan zij te staan met vooruitstrevende CEO’s, eindbeslissers en executives en bovenal vernieuwende denkers. Of u nu lid bent of interesse heeft in het versterken van uw netwerk, deze summit biedt u de exclusieve gelegenheid om het thema eigenaarschap uit te diepen en kennis uit te wisselen zodat het direct toepasbaar is in de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Mis deze kans niet om eigenaarschap te vergroten binnen uw bedrijf en tegelijk nieuwe connecties te leggen. Meld u vandaag nog aan en wees de verandering die u in de wereld wilt zien!

Agenda

Carlton President Hotel Utrecht
Woensdag 29 mei 2024
13:00 – 16:30 uur

13:00 uur

Ontvangst  – Carlton Hotel Utrecht

13:15 uur

Aanvang programma

Harm Mannak, CEO Vistage

  • Leiderschap en eigenaarschap; hoe maak je als directeur de verbinding?

Marieke van Dijk, Executive coach/CEO Kairos & Oratium: Keynote & workshop

  • Perspectieven op eigenaarschap

  • Van babyboomer naar Gen Z

  • Het ei van columbus; impact & praktische handvatten voor implementatie in de organisatie

Rob Overman, Vistage Chair/Ervaren ondernemer, founder & CEO

  • Beatles versus Symfonieorkest – Eigenaarschap in de muziekpraktijk

16:30 uur

Afsluiting & borrel

Programmawijzigingen voorbehouden

Inhoud

Verrijk uw visie op leiderschap

Tijdens deze verrijkende middag op 29 mei, duiken we in de betekenis van ‘echt eigenaar zijn’, van u als leider en van de mensen in uw organisatie. Ontdek hoe het cultiveren van eigenaarschap innovatie kan stimuleren, de betrokkenheid van medewerkers verbetert en leidt tot betere prestaties. We bespreken strategieën om een growth mindset te bevorderen, uitdagingen te overwinnen en zien hoe eigenaarschap leidt tot een gevoel van empowerment en tevredenheid op het werk.

Een belangrijk thema dat tijdens de summit aan bod zal komen, is de betekenis en impact van eigenaarschap voor verschillende generaties. Generatie Z en Millennials bijvoorbeeld, staan bekend om hun behoefte aan doelgerichtheid en impact in hun werk, maar worstelen soms met het volledig eigen maken van hun professionele rol binnen traditionele bedrijfsstructuren. Voor andere generaties gelden weer andere principes.

Leer van experts

We zijn trots om topexperts Marieke van Dijk, Harm Mannak en Rob Overman te verwelkomen, die hun inzichten zullen delen over hoe eigenaarschap transformatief kan werken binnen verschillende organisatorische contexten. Hun sessies zullen u voorzien van vernieuwende perspectieven en concrete strategieën die u direct kunt toepassen.

Wat kunt u verwachten?

Het programma is opgebouwd uit inspirerende keynotes, een interactieve workshop en uitgebreide netwerkmogelijkheden. Allen  gericht op het versterken van uw inzicht en vermogen als leider om een cultuur van eigenaarschap in uw organisatie in te kunnen zetten.

Exclusieve, kosteloze deelname

De summit is een exclusief Vistage evenement waarvoor geen deelnamekosten worden gerekend, maar waar het aantal plaatsen beperkt is. Wacht daarom niet te lang met aanmelden om zeker te zijn van uw plek.

Locatie

Carlton President Hotel Utrecht

Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Per auto:
Het hotel is zeer goed bereikbaar met de auto. De parkeerplaats heeft meer dan 200 gratis parkeerplekken. Tevens zijn er 17 oplaadpalen voor elektrische auto’s (waarvan 2 voor Tesla’s) beschikbaar.

Openbaar vervoer:
Reist u per openbaar vervoer dan kunt u hier uw reis plannen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@vistage.nl o.v.v. ‘aanmelding Dutch Summit’. Graag vernemen wij uw naam, uw functietitel evenals de naam van uw bedrijf.