Vistage Benelux BV en de Professionele implementers van EOS Worldwide in de Benelux intensiveren samenwerking

5 October 2023 |

Vistage Benelux BV en de Professionele implementers van EOS Worldwide in de Benelux hebben besloten per 1 oktober hun samenwerking te intensiveren. Beide bedrijven richten zich op de groei van ondernemingen en hun leiders en hebben daarin een aansprekende trackrecord opgebouwd.

EOS, het Entrepreneurial Operating System®, biedt ondernemers wereldwijd een compleet systeem met praktische tools waarmee de visie kan worden gerealiseerd. Door EOS als bedrijfsbesturingssysteem te implementeren, worden de zes sleutel componenten van de onderneming meetbaar versterkt en groeit het leiderschap in de gehele organisatie. Dit heeft al ruim 20000 ondernemers wereldwijd in staat gesteld hun zakelijke doelen te bereiken en hun impact te vergroten. (https://eosworldwide.com)

Vistage is ‘s werelds meest vertrouwde coaching-en peer-adviesorganisatie voor CEO’s en bestaat al ruim 65 jaar. 45.000 leden in 35 landen, waaronder Nederland ervaren zowel een persoonlijke als zakelijke groei. (in 2020 steeg de omzet van de bedrijven van Vistage leden met 4,6% terwijl die van vergelijkbare bedrijven van niet leden met 4,7% daalde (Dun & Bradstreet). (https://vistage.nl)

Uit onze ervaring blijkt dat elke ondernemer eigenlijk drie dingen nodig heeft om succesvol te zijn en te blijven: Een Systeem, Een Peer Group en Coaching. Uit onderstaand schema is af te leiden welke producten en diensten EOS en Vistage aanbieden en hoe deze elkaar versterken.

De samenwerking zal de waarde voor leden en hun bedrijven verder vergroten.

Mediacontact/ nadere informatie:

Alexander Celie (acelie@eosworldwide.com)

Harm Mannak (harm.mannak@vistage.nl)

Over de auteur:

Harm Mannak

Na jarenlang als CEO, Toezichthouder en DGA actief te zijn geweest is Harm sinds 2022 Chair bij Vistage en sinds 2023 mede-eigenaar van Vistage Benelux B.V, waar hij nu ook Co CEO is. Hij laat zich leiden door Benjamin Franklin’s uitspraak “If you finished changing, you’re finished”. Het creëren van perspectief en draagvlak voor de weg voorwaarts en teams daarin meenemen is kenmerkend voor zijn aanpak. .

Gerelateerde inzichten & artikelen

Klaar voor succes op een heel nieuw niveau?

Ontdek waarom onze leden vertrouwen op hun peeradviesgroup bij het nemen van belangrijke beslissingen, het onder ogen zien van hun uitdagingen en het verkennen van hun grootste kansen.

Onze aanpak

Meerdere invalshoeken van een betrouwbare groep collega’s en een ervaren executive coach.

Onze programma’s

Speciaal ontwikkeld voor CEO’s, bedrijfseigenaren en eindbeslissers.

Lidmaatschap voordelen

Ontdek hoe Vistage ondernemers helpt om succesvoller te zijn.