Teamwork is de kern van het functioneren van elke militair. En die drive heeft zich ook in het bedrijfsleven bewezen.

John Weyne

Vistage Chair

John heeft een achtergrond bij Defensie. Als Marineofficier heeft hij wereldwijd gediend onder veeleisende omstandigheden. Aan boord van onderzeeboten, tijdens vredesoperaties op zee en op land, in de bestuurlijke Haagse omgeving maar ook de Verenigde Staten en India. Meestal ging het om nieuw op te richten organisaties, en dat dan met de eindverantwoordelijkheid van een commandant om 'de missie’ tot een goed einde te brengen. Na Defensie is John gaan werken bij een middelgroot internationaal opererend high-tech bedrijf waar hij eerst de Nederlandse en vervolgens Franse CEO/President direct bijstond bij het nemen van grote beslissingen zoals acquisities, reorganisaties, keuzen voor productontwikkeling en marketing and sales maar ook het organiseren van een goed netwerk.

John is een flexibele teamplayer. Maar er ook één die kritische vragen niet schroomt om de situatie of mensen beter te doorgronden. John is een actieve netwerker, zowel nationaal als ook internationaal. En is prima op zijn plek in een nieuwe uitdagende omgeving. John houdt er van bij algemene vergezichten relevante details naar boven te brengen, en in een ondoordringbaar woud van details de hoofdlijnen te herkennen. En resultaat te boeken.

Zijn passie ligt onder andere in het doorgronden waarom mensen doen wat ze doen. Die passie heeft ertoe geleid dat hij na een loopbaan van 45 jaar zich heeft aangesloten bij Vistage. Die jarenlange ervaring in heel verschillende sectoren van de samenleving, gecombineerd met zijn opgedane kennis maakt hem een doelgerichte executive coach. Teamwork is de kern van het functioneren van elke militair. En die drive heeft zich ook in het bedrijfsleven bewezen. Het voorzitten van nu een Vistage-groep is de perfecte omgeving voor John; hij gebruikt zijn ervaring, vaardigheden en enthousiasme om CEO's, MD's en bedrijfsleiders te begeleiden om meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden