A life long learning

Rosalinde van Ruth

Vistage Chair

Rosalinde leeft volgens het credo A life long learning. Na 25 jaar gespecialiseerde opleidingen en werkervaring op het gebied van klinische psychologie en groepsdynamica ging het roer om. Zij behaalde haar MBA en werd als directeur-bestuurder eindverantwoordelijk voor een internationale instelling voor geestelijke gezondheidszorg met innovatief behandelaanbod gestoeld op wetenschappelijke evidentie. Zij bouwde 7 locaties in het land en was een tijd ook verantwoordelijk voor de vestiging in Duitsland. Rosalinde heeft een innovatieve behandelmethode op de kaart gezet bij zorgverzekeraars en zorgprofessionals en weet hoe het is om tegen de stroom in te zwemmen.

Rosalinde is van nature snel verveeld en voelt zich thuis als ze kan ondernemen, bouwen en verbinden. Zij hecht waarde aan het ontwikkelen en groeien met elkaar en kent als geen ander de kracht van groepen. Rosalinde is ervan overtuigd dat je voorop moet blijven lopen ten opzichte van de concurrentie om impact te blijven maken en anderen op te kunnen leiden.

Rosalinde heeft aan den lijve ervaren hoe belangrijk het is om gelijkgestemden om je heen te verzamelen die je verder kunnen helpen en die jouw hulp net zo hard nodig hebben om verder te komen.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden