Een bijdrage leveren aan de groei en het succes van CEO’s, Managing Directors en General Managers en hun organisaties

Arjen Berendsen

Vistage Chair

Arjen heeft een achtergrond als algemeen directeur binnen de technologiesector, en kwam al jong op een positie met P&L verantwoordelijkheid. Zijn ervaring als bestuurder varieert van organisaties met tientallen medewerkers tot 350 medewerkers in een complexe organisatie in 6 landen, in Nederland en in het buitenland. Zijn expertise als CEO is het leiden van een bedrijf door de verschillende groeifasen heen, van een klein bedrijf tot een aanzienlijk groter bedrijf.

Zijn passies zijn om mensen te betrekken en mee te nemen in veranderingen, om te helpen om te groeien als organisatie en als individu, met een goede balans van plezier in het werk en het behalen van de beste resultaten.

In zijn loopbaan heeft hij een variëteit aan ervaring opgedaan met het verbeteren van organisaties en bedrijfsresultaten en met het leiden van veranderingstrajecten. Kernwaarden zijn voor hem betrokkenheid en motivatie van management en medewerkers, resultaatgerichtheid, luisteren en samenwerking, transparantie naar stakeholders en betrouwbaar en professioneel handelen.

Arjen startte bij KPN in het Management Development programma. Daarna maakte hij de overstap naar een rol als algemeen directeur. Vervolgens werd hij gevraagd om expansie naar de Verenigde Staten te leiden. In zijn laatste CEO rol leidde hij een softwarebedrijf van €17M naar €75M omzet door een combinatie van organische groei en overnames.

Arjens ambitie om is om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van CEO’s, Managing Directors en General Managers en hun organisaties. Met Vistage biedt hij hen een unieke, resultaatgerichte omgeving waarin zij kunnen groeien, ervaringen delen, leren en reflecteren met collega’s om betere leiders te worden, voor zichzelf, hun bedrijven en hun omgeving. Kernwoorden daarbij zijn leiderschap, transformatie en groei.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden