Learning is the most powerful weapon to change the world

Jackelien van Dijk

Vistage Chair

“Learning is the most powerful weapon to change the world”. Dat is waar Jackelien in gelooft. Jackelien van Dijk is met meer dan 25 jaar ervaring in sectoren als financiële dienstverlening, ICT, logistiek, onderwijs en zorg, een veelzijdig professional en autoriteit in menselijk leiderschap en transformatie.

Naast haar passie voor leren, gezondheid en technologie, heeft Jackelien vele teams begeleid in gezamenlijke visie en strategie vorming. En belangrijker nog hoe daar te komen in de praktijk van alledag. De brug slaan tussen de korte & lange termijn, theorie & praktijk en vooral ook de harde & zachte kant maakt haar uniek. Jackelien is een creatieve generalist en staat bekend als een teamspeler, gemakkelijk en energiek in de omgang; iemand die op alle niveaus binnen een organisatie op haar gemak is.

Jackelien combineert diverse rollen waaronder extern vertrouwenspersoon en voorzitter van Develhub – de vereniging voor Leren en Ontwikkelen in Nederland - die een vruchtbare kruisbestuiving van kennis, vaardigheden en netwerk opleveren voor haar werk als Chair bij Vistage. Ze is oprichter van HumanFits waarmee ze organisaties aanzet Future Fit te worden. Naast deze rollen werkt ze aan een boek over mens en technologie. Het voorzitten van Vistage-groepen is de perfecte omgeving voor Jackelien; zij gebruikt haar expertise en enthousiasme om CEO's, MD's en bedrijfsleiders te begeleiden om meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden