Mensen helpen om een beter leven te leiden, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak

Leon Holtkamp

Vistage Chair

Leon is in zijn loopbaan altijd op zoek geweest naar groei en ontwikkeling. Voor zichzelf, maar ook van de mensen waaraan hij leiding gaf en van de bedrijfsvoering waarvoor hij verantwoordelijk was. Het maakte dat er altijd focus was op visie, ontwikkeling en op dienend leiderschap, waardoor de teams een hoge mate van zelfstandigheid en zelfsturendheid ontwikkelden, wat op zijn beurt leidde tot succes. Ook had hij een focus op efficiëntie en key accounts, waardoor het rendement verbeterde. Dit alles binnen de constant veranderende omgeving, die flexibiliteit en vernieuwing verlangen om op die veranderingen te kunnen inspelen. Leon heeft zijn ervaring opgedaan in marketing en sales en algemeen management. Hij heeft verschillende producten in de markt gezet en laten uitgroeien tot winnende marktaandelen. Hij is direct verantwoordelijk geweest voor teams van 4 tot 20 mensen, voor bedrijven en afdelingen van 3 tot 300 medewerkers, en een omzet van enkele miljoenen tot 500 miljoen.

Leon is iemand die tot de kern doordringt om tot inzicht en groei te kunnen komen en om een persoonlijke toekomstvisie te ontwikkelen. Hij is daarin nieuwsgierig naar het onbekende en durft zich kwetsbaar op te stellen. Hij treedt elke persoon op een open en respectvolle manier tegemoet.

Zijn passie ligt erin om mensen te helpen om een beter leven te leiden, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Zijn zorg om de natuur is daarbij een duurzaam accent om tot een positieve impact op de wereld te komen. Die passie en zorg leidden ertoe om zich na een loopbaan van 35 jaar als Vistage Chair en executive coach aan de slag te gaan. Zijn ervaring als dienend leider en zijn passie voor een betere wereld maken hem een tot een uiterste gemotiveerde executive coach, die leiders helpt zichzelf verder te verbeteren.

De drijfveren van Leon groeiden in zijn loopbaan uit tot zijn speerpunten: dienend zijn t.a.v het team, inspireren van groei, en bouwen aan een duurzame toekomstvisie. Deze speerpunten komen tot uiting in de Vistage groepen die hij begeleidt. Zijn ervaring, expertise en enthousiasme zet hij in om CEO’s, MD’s en bedrijfsleiders een beter leven te helpen leiden.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden