Mensen doorgronden waarom ze doen wat ze doen

Jordy Redding

Vistage Chair

Door het werken in diverse regio’s in Nederland, België, Duitsland en Nederlandse Antillen heeft Jordy ervaring opgedaan met diverse culturen en diverse geledingen van de maatschappelijke ladder.

Bij de (overwegend familie) bedrijven waarvoor hij werkte, was Jordy bestuurder/CEO. De omvang van die bedrijven van 50 – 300 medewerkers en van een paar miljoen tot € 75 miljoen omzet.

Jordy startte ook zijn eigen bedrijven op, maar merkte al snel dat hij beter tot zijn recht komt bij het aansturen van een groep en teams beter te maken, dan de ondernemer te zijn in een opstartfase. Niettemin was het een leerzame periode.

Momenteel is Jordy nog steeds actief in het bedrijfsleven en wel als COO en ondersteunt hij in die rol de DGA en zijn directieteam.

Zijn passie ligt in het doorgronden waarom mensen doen wat ze doen en dat is tevens de belangrijkste reden om zich aan te sluiten bij Vistage. Die jarenlange ervaring in allerlei sectoren van de samenleving, gecombineerd met zijn opgedane kennis maakt hem een doelgerichte executive coach.

Als de doener die directeur werd, voelt Jordy zich sterk verwant met het ontstaan van Vistage, waar een paar ondernemers zich verenigden, de mouwen opstroopten en problemen aanpakten. Jordy weet als geen ander dat tijdens besprekingen en bijeenkomsten ondertussen de teller doortikt. Dus heeft hij oog voor efficiëntie en oplossingsgerichtheid. Dit alles met een gezonde portie relativeringsvermogen, humor en creativiteit. Want zorgen voor een goede sfeer is nu eenmaal de basis voor Jordy.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden