Met aandacht voor de mens de beste ondersteuning bieden

Gaby van Otterdijk

Vistage Chair

Gaby van Otterdijk brengt 26 jaar ervaring mee in advies, consulting en leiderschap bij Capgemini en Gartner. In zijn carrière heeft hij in veel verschillende projecten en rollen gewerkt voor een groot aantal internationale bedrijven binnen Europa en het Midden Oosten, en heeft ook 2 jaar in Frankrijk gewerkt en gewoond. Sectoren waar Gaby advies en consultancy heeft uitgevoerd zijn onder andere de financiële sector (o.a. ABN AMRO, ING, Euroclear), telecom (o.a. KPN, Ericsson), Industrie (o.a. Philips, Vestas, Ikea, Shell), logistiek (o.a Havi Logistics) en commerciële dienstverlening (o.a. Capgemini, Gartner).

Gaby wordt vooral uitgedaagd in advies en consulting projecten met betrekking tot business strategie, visie, organisatie, governance, klant tevredenheid en uitbesteding. Gecombineerd met een drive voor leiderschap, faciliteren en coachen heeft Gaby in verschillende strategische leiderschapsrollen business onderdelen opgezet, gemanaged en uitgebreid. Zijn ambitie in het faciliteren en creëren en van nieuwe diensten en services in combinatie met een passie voor klanttevredenheid heeft hierbij altijd geleid tot top level resultaten.

Gaby heeft zich gedurende zijn carrière sterk ontwikkeld op de aandacht voor mensen en wat hen bezig houdt, hoe ze het beste te ondersteunen en goed naar ze te luisteren en laten groeien. Dit is ook waarom Gaby de uitdagende rol van Vistage Chair op zich heeft genomen, het faciliteren, coachen en persoonlijk begeleiden van een adviesgroep van CEOs, directeuren en groot aandeelhouders, met als doel ze te inspireren en ze betere leiders te laten worden met betere beslissingen en betere resultaten.

Gaby woont in Breda met zijn vrouw en 3 kinderen. Naast fietser en volleybal trainer voor de jeugd is Gaby ook nog vrijwilliger bij Jinc en bij iCare Sustainably International, organisaties die jongeren in achterstandswijken helpen zich te ontwikkelen en aandacht te geven voor de Sustainable Development Goals.

Ontmoet andere Vistage Chairs

Vistage Chairs

Onze Vistage Chairs en waarom zij Chair zijn geworden